• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdziba] Gedvils


Recommended Posts

1. Tavs niks serverī: Sebastian Cossado
2. Admina niks serverī: Gedwil_Quattros 
3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=pk0d014uxwn2gercwd90.jpg
4. Apraksts par situāciju. Tādat šodien septiņos vakar sarkastos IG pa telefonu ar Vitaliju tad uzlecu uz vienas mājas un bams man bans iemesls forums es domu wtf ?? es tiko atsedeju piecas dienas banu un tagad velvien iemesls forums ok es rakstu Bana apelāciju un Gedvils saka kad tā ir ļoti sena sūdziba un ja vajag lai mekleju pats kapēc man personīgi būtu jamekle pieradijumi par to kad man ir bans no administrātora es saprotu dažreiz ir slinkums ,bet tad kapēc tad tev ir jabano pa vecu sūdzibu kuru pats pat nevari atrast un streso un prasu unbanu jo tas nav arī godīgi pret speletāju nu tad varbut Gedvil vell izbano visu serveri ar iemeslu forums un pasaki bana iemesls ir forums un tā ir kāda no sūdzibam man pieradijumus nevajag a man vajag varbut tu tapāt izdomāji mani nobano jo nebija ko darit tapēc rakstu sūdzibu par tevi jo tā Administrātors nedrīkts darīt pēc manam domam .

Paldies par uzmānibu un ceru kad kāds mani saprot šāda situcija jo tas nav godīgi pret speletājiem

P.S Ar cieņu Sebastians 

Link to comment
Share on other sites

Bļe,ej un meklē,man tev nekas nav jāpasniedz.Dienā izskatu +/- 1-2 lapas ar sūdzībām un tagad iešu un meklēšu speciāli vienu,lai tev,sabakstītam līkpirkstim iedotu linku,papildus tam,ka skypā,ig,te forumā visiem kko vajag?Nē,neceri,tā nebūs,ej un meklē.Ja reasons ir forums,tad forumā ir sūdzība ar pierādijumiem.

 

Vēlāk moš pameklēšu,bet apsolu,ja es es atradīšu un ielikšu,tad tu uz kādu mēnesi atpūtīsies no foruma par bezjēdzīgu diršanu un adminu laika tērēšanu/traucēšanu.

Nakuj tādus,kā tevi.

 

Edit:

http://www.samp.lv/index.php?/topic/38113-s%C5%ABdz%C4%ABba-grove/

Ierij un atpūties.

GL.

Edited by -Barons
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...