• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Mareks Howards]


Recommended Posts

1. Tavs niks serverī: mana drauga niks Artis_Zeltins
2. Admina niks serverī:Mareks Howards
3. Pierādījumi (Screenshots/Video):http://failiem.lv/g/mmsuaok#aa/cakaretajs.png 
4. Apraksts par situāciju. Tātad manu draugu Johnny Lee apkrāpa Mareks Howards un mani Arti Zeltinu par 2.13 (eur) Vins piesplija Unbanu Johnny Lee par 2.13 euro. Mani apkrāpa tāda zinā es palīdzēju savam draugam ar finansēm. Tagad tas ar saviem 2.13 sez  :@ Lūdzu palīdzat!

Link to comment
Share on other sites

lol, tas ir viens gejs , kas nozadzis howija avataru , un iebazis skaip + nosaucis sevi par tofiku . Katrā gadījumā tas nav mareks , un jā , viņš man arī ir skaipā .

 

e: reku viņa foruma acc : http://www.samp.lv/index.php?/user/10933-windston/ . Jā, skaipi arī sakrīt , http://prntscr.com/49f5ju un http://prntscr.com/49f57e . Kādu suspendu varētu uzlikt .

Edited by -Edward
Link to comment
Share on other sites

Nu,vecīt ar galvu vajadzēja padomāt unban ir japērk iekš mājaslapas nevis iekš skype!

Link to comment
Share on other sites

Es esmu Johnny Lee un jā. Es viņam skype rakstiju lai mani unbano un viņš teica ka par 2 eur mani unbanos! Es viņam samaksāju un viņš pectam saka ka viņš brauc autobusa un netrauce viņam.

Link to comment
Share on other sites

Paši vainīgi vien esat, ka nedomājat ar galvu un nepārliecināties. Katram gadijumam priekš šādas situācijas ir sms shop unban.

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...