• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par Freddy.


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē :Edward_Kennedy

2. Administrātora niks spēlē :Freddy_Parker
3. Pierādījumi par pārkāpumu : lh651nrl8hec4au9nqtv.png

altoudrcdg0xn29c1iwp.jpg
4. Apraksts par situāciju : Tātad, mūsu dārgais Freddy`s ir iztēlojies , ka viņš ir visu varenais un var darīt visu ko vien vēlās, nē nu lai dara, bet ar prātu vecīt ; ))
Sežam pirms terras visi 3, un tad pēkšņi Freddy`s iemet jailā. Labi, vainīgi bijām , bet pēctam viņš vēl uzsāk terru, bet mēs jau esam cietumā.
Pēctam Emillio_Kennedy uztaisa toppiku ar sūdzību, un Freddy`s kā varonis aizver uzreiz topiku, jo kāds laikam pārbijās , ka puikam var sanākt problēmas.
Manis pēc tu vari darīt ko tu gribi, bet čali, uzvedies kā godīgs administrātors.
Tapēc es domāju , ka teritoriju vajadzētu takā, atdot un Freddy`u nedaudz pamācīt kā pareizi uzvesties, kaktā ielieciet puiku, vai.
Es nebrīnos ja viņš arī šo toppiku aizvērs ,bet nu jā, domāju ka tas nebija godīgi no viņa puses.
Gl vecīt.

Link to comment
Share on other sites

Šo topiku aizvēršu es! Puikas, nevajag taisīt sūdus! Un nav teikts, ka tieši Freddy uzsāka terru, bet kāds cits no GSG! Nesmuki, ka Freddy iejailoja Redlera vietā! Bet pat ja Redlers iemestu jūs, terra tāpat varētu tikt uzsākta. Anyway paši vien esat vainīgi! Peace

 

Mazajiem rauduļiem par prieku paliek vaļā!

dolan, Tev tas prieks izskatīt šo sūdzību!

Edited by Esesietis
Link to comment
Share on other sites

Kas būtu mainijies, ja es jūs sajailotu vai kāds cits un kāds no pieņemsim ballasiem sāktu terru? Arī liktu sūdzību par Administratoru? Viņš vienkārši darija savu darbu, un pajāt par tām terrām.!

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā, nesaprotu kāpēc vispār šāda tēma ir pacelta? Ienāku serverī... pasaule saka, ka par jums 3 ir sūdzība, lai es apskatot un sodot, es iegāju redlerīts jau visu smuki salicis pa plauktiņiem, gāju atpakaļ, jūs visi trīs tik smuki rindiņā bijāt,ka nevarēja nejailot. :D Tā nu.. es uzrakstīju Redleram,ka jūs esat sodīti... Kā arī neļaušu jums krāt stundas pa naktīm, nekādas gulēšanas afk. :D

P.S. Nejau es to DB taisīju, kāpēc jāliek šādi topic, sūdus savārījāt, sūdus ar satīrat - katrs par sevi,bez nīdēšanas un pīkstēšanas. Ciest nevaru - ka nevar par izdarīto uzņemties atbildību.

 

Edit: Atgādinu, šeit drīgst izteikties topika autors un administrācija,kā arī iesaistītās personas, visi pārējie saņem 10%warn.

Edited by #Kirpič
Atstāts vaļā, ja nu vēl kāds adminīts^^ grib kaut ko piebilst.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...