• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Johnny Lee OOC ins un Vitalij rekur būs RP


Recommended Posts

....


Tavs segvārds serverī:Matt_Stiflers un Robert_Larson


Pārkāpēja segvārds serverī:Johnny_Lee


Detalizēts apraksts - par notikušo:Karoč mēs ar Robert uztaisījām perfektu laupīšanu ar RP,tas ,ka viņam bija 1 lvl ,nenozīmē ,ka nemāk rp.Tātad nolaupam Johnny ,tas mūs pa ooc nosauc pa lohiem,tad mēs viņu sasienam un tas vel kautkā izsit logu mašīnai. Tad beigās novācam Johnny ,j ķipa kabatās nebija naudu,bet patiesībā ir jabūt.Labi laikam pēctam Johnny uzrakstīja pa /report ka mēs dm,bet nu rekur viss ir.


Kā vainas dēļ, tas notika?viņu


Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video).


wfn3d2o3b9bn8l4ok2at.png


OOC ins.


k4gdz5747wanax4mpr2i.png


Vitālij redzi visur ir rp.


 


Link to comment
Share on other sites

Tikai jums reāli tas neiznāca. Pirmkārt jūs mani nolaupijāt viss oky, tālak normāli RPojām. Tad es uzrakstiju ķip es noģībstu, bet šie vēl turpina erpot, ā un vēl uzrakstiju, ka kabatas tukšas. Tad šie sāk rakņāties pa kabatām un atrod telefonu, bet kā? Man kabatas bija tukšas. Tātad par OOC insultu, es biju noģībis, bet šie vēl sāk runāt. Reāli tas arī kautkā PG. Un tad viņien savādak neiskaidrot ir jāpalamājas arī. Un beigās jūs tā noFailojāt. Paprasiju, lai Vitālijs mani shero, tad tu vēsi izkāpi no busa aizmugures uztaisiju QS, tad izvilki mani ar RP āra, es uzrakstiju /animlist ķip es noģībis un tu smuki bez RP mani novāci. Reāli vienīgais ko man var piespiest ir OOC insults, bet jums Rp avoid, Dm, Pg, Qs.

Ā un par loga izsišanu, tu mani sasēji ,bet neteici kuru vietu sasēji tu tikpat labi sasēji man rokas, bet es ar kāju izsitu. 

Tāka jā, par mani ieliek tieši vissliktāko vietu, bet sevi par eņģelīšiem. Būtu es sācis filmēt piz*a jums būtu. 

Nu poh, banojiet uz 1 dienu par OOC insultu. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...