• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Edgars_Zivtins


Recommended Posts

Tavs segvārds serverī: Sandis_Sprogis


Pārkāpēja segvārds serverī: Edgars_Zivtins


Detalizēts apraksts - par notikušo: ZEMĀK


Kā vainas dēļ, tas notika? viņa


Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). nav.


 


 


Nu tā, sākšu stāstīt kas notika pirms pāris stundām. Braucu ar savu mašīnu un man uzmet ka pēc 1h beigsies TA. Labi aizbraucu uz CSDD tur neviena nav, bet TA nekur citur nevar dabūt. Pa šo 1h neko nedaru ceru ka ienāks iekšā kāds CSDD darbinieks, bet nekā. Man iedod 1 zvaigzni [Tehniska apskate] Ziņija: CSDD. Ok kā jau teicu neko nevarēju darīt jo CSDD nestrādā. Tad pēc kāda laiciņa mani atrod policists un prasa lai paradu pasi. Izdaru visu kā vajag arī nepretojos.


Šis ierauga ka esmu meklēšanā un grib rakstīt man sodu par to ka nav TA, es atsakos maksāt un mēģinu ieskaidrot ka CSDD nestrādā kur tad lai dabūju TA? Viņš saka ka tā ir mana problēma, bet es jau meklēju kur dabūt un arī nebraucu ar savu mašīnu, braucu ar motorolleri. Nedaudz no realitātes: Mašīnai beidzās TA un tu staigā pa ielu, tev vai tad policists pienāk klāt un dod soda kvīti par to ka tev nav TA, bet tu jau ar mašīnu nebrauc, bet ja tu brauc ar mašīnu kurai nav TA tad gan policija tev varētu piesieties un rakstīt sodu. Padoms policistam lai domā ar galvu nevis rakstīt soda kvītis pa labi un kreisi un ja nemaksā tad uzreiz CIETUMĀ.


 


p.s ja pats vainīgais policists skatās tad nevis es izgāju no servera, bet mani izsvieda anti-cheat, būtu bijis gudrāk ja būtu mani palūdzis iekāpt savā mašīna.


proof - http://www.bildites.lv/viewer.php?file=bmylpoo7nxigw1og1645.png


  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Cik es saprotu, neko neatņēma, vienīgais ko varu darīt ir pabrīdināt policistus, ko darīt nākotnē!

 

TC.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...