• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzības pārsūdzēšana.


Recommended Posts

Nav parauga,rakstīšu bez.Tātad,skatos,par mani ir sūdzība,kur zigis,kā jau pedofīls un mans heiteris būdams,soda mani,aizsargājot to mazo kverpli,kas par mani tur stučī,lai pēc tam paņemt viņu analy.Knifs ir tāds,ka tajā vidārā ir aizspamots čats ar engine off/on komandām,respektīvi,tur neredz manu rp,kā arī,iemeslu bija vairāk kā vajag,kaut vai tas,ka tas bija pasūtīts uzbrukums.Tiem,kas nesaprot-mans ig tēls ir viens no ls pagrīdes organizācijas ''galvām'',pie mums ieradās cilvēks,samaksājot attiecīgo summu,piedāvāja darbiņu,no kura neatteicos.Vidārā ir redzama aļa darba izpildes.Un otra lieta-zigi,ja tu es itik ahuenna godīgs,tad nax tu nesodi pašu vidāra autoru par cs-cik debīlam jābūt cilvēkam,lai viņš kā civilais būdams,pistu spretī lodēm?!

Ja neiebraucāt,runa iet par šo sūdzību- http://www.samp.lv/index.php?/topic/55924-s%C5%ABdz%C4%ABba-gedwil-quattros/

Edited by SoulshakerLV
20 dienas, par administrācijas apvainošanu. // Pavļiks
Link to comment
Share on other sites

Bļee tak DB aizliegts no šofera puses un pie tam vēl stāvošs visās situācijās, vienalga vai tu esi IG slepkava un/vai tev samaksāts, lai novāc. Dari to būdams izkāpis no mašīnas un kādā nomaļā vietā. Te jau pat arī CS sanāk, bet par to vēl var pastrīdēties, tas tā. 

 

Te tāpat ir tikai 3h jails, varēja vairāku dienu banu pat. Ja gribi, lai ta ir atļauts, tad jātaisa kaut kāda aptauja par noteikumu maiņu.  

 

Gala lēmums arī otro reizi netiek mainīts. 

TC 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...