• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Serveri]


CharmZ-

Recommended Posts

1. Apraksts par problēmu : Tātad,es šodien ap 20:30 ieej serverī,un te man viens cilvēks piedāvā no viņa nopirkt mašīnu,pie tam diezgan izdevīgs piedāvājums.Es protams piekrītu,abi aizbraucam uz banku,lai es paņemtu naudu,un tajā brīdī man,parādas čatā,ka es tagad esmu atpazīstams,kā "None" es protams,biju šokēts,jo serverī esmu nospēlējis aptuveni 70 stundas,un nekad neviens nav piesējies par manu vārdu,nu okey,es to vārdu nomainīju uz "Neo_Makravelli" un restartēju sa-mp,kad ieej iekšā attopos viesnīcā,kaut arī man bija māja,un man pasē uzrādas,ka man ir bizness un mājas..es protams biju apjucis,kāpēc atspawnojos viesnīcā,nevis mājā.Pēc tam es aizbraucu ar rolleri uz savu "māju" un man parādās,ka es viņu varu nopirkt,kaut es skaidri zināju,ka man viņa jau piederēja..ok..pēc tam tas cilvēks kurš man gribēja pārdod mašīnu beidzot to izdarīja,es aizbraucu uz viesnīcu,ieraugu stāvvietā mašīnu,bet man rāda,ka tā nav manējā.. :D :D :D


3. Pierādījumi par problēmu : 


 


http://prntscr.com/8cydz5


http://prntscr.com/8cye7m


http://prntscr.com/8cyeh6


http://prntscr.com/8cyepg


http://prntscr.com/8cyf0u


 


Sorry,bet es par visu šito pieprasu kompensāciju,jo es smagi strādāju lai to visu nopirktu,un esmu ielicis īsto naudu serverī,man nācās atpirkt māju,kas kopā man izmaksāja ap ~650k EDIT: 950k,māju pazaudēju dēļ,tā,ka sūdzība vēl nav izskatīta,jo es apsolījos,ka kamēr neizskatīs sūdzību nespēlēšu serverī.


Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Neko nesaprotu... kas nomainīja uz None? un kāpēc None

Viņš nesūtija pieprasijumu, bet kads admins uzrakstija /acceptnick un viņa ID. :)

Tas ir bugs, es te vienam šita ari izdaiju savā laika. :DD

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Tad esi atguvis savu niku atpakaļ?

Savu īsto niku man nācās nomainīt dēļ ši incidenta,bet tas nekas,lielākā škrobe ir,tas,ka māju nācās pirkt no jauna,tur pat screen redzams,ka tā mājas ikona ir zila,bet viņu tāpat ir iespējam nopirkt...turklāt,es to māju pirku,par 500k,un man bija uz mājas konta ap 100k.

Link to comment
Share on other sites

Jā,tāds normāls bugs šo vajadzētu sačinīt

Edited by ᅠSoulshakerLVᅠ
Lieks posts | +2wp
Link to comment
Share on other sites

Nu traki Tev! Ja man šitā būtu, es jebal!

Edited by Jilla
wp//Noteikumu neievērošana//Jilla
Link to comment
Share on other sites

Maucu pēc rekorda.

 

HUJAP(Pilnīgi rokas niez,ieiet un uzspēlēt serverī,bet kamēr neizskatīs nespēlēšu,gaņjau jau māju esmu pazaudējis,bet ***,kamēr taisnība neuzvarēs,es netaisos pat neko darīt)

Link to comment
Share on other sites

es jau tev sen atpakaļ nomainīju niku atpakaļ... ko tu vel gribi

Naudu atpakaļ?Dēļ kaut kāda pārpratuma man bija jāiztērē vēl 800k,tas nav kruta..

Link to comment
Share on other sites

cik?

800k(Māja 500k + ~150k(bija uz mājas konta) + 150k (tagadējā māja,kuru zuadēju)

Link to comment
Share on other sites

Lai neveidotu jaunu tēmu, man arī nepieciešama nauda par 1206kg rūdu, no ievedu šķeltuvē, tad parādījās serverim konekšna errors un nācās ieiet serverī no jauna. Secināju, ka nauda par darbu nav ieskaitīta. 

 

P.s. MODERATORIEM - Lai neveidotu jaunu tēmu, ierakstīju šeit, ceru, ka iztikim bez lieka brīdinājuma punkta, jo es nepiediršu forumu :)

Edited by Jilla
labi šoreiz wp nelikšu//taisi vien jaunu topiku ar visiem pierādījumiem utt. jo pagaidām tev ir tikai lieks posts//Jilla
Link to comment
Share on other sites

Pietiek te krāt postus! Dēļ 800k tāda jezga. Ko man darīt man pazuda 50m.   Kad redzi mani ON paprasi iedošu tev 800k, lai nav jāraud!   Slēdzu ciet!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...