• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība [ Tony_ Taison ]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē :John Ocean

2. Administrātora niks spēlē : Tony Taison

3. Pierādījumi par pārkāpumu :

5bqcuh9m9ks5zokq9ig8.png 8zv96aelgxgbr08hnn9i.png i2h9inv7nmqqsin1u06.png

4. Apraksts par situāciju : Tonys bez nekādas specošanas izkiko personu ar niku Gonzales... Tā nav pirmā reize kad šis adminis* kautko dara ne pa ķeksi. Pat tad kad uzrakstu reportu par personu kurai jābūt cietumā pēc "sūdzības par spēlētaju" beigu admiņa nosacījuma, viņš to ignorē. Pieprasu admiņa pazemināšānu. Visvairāk nepatiesi bani, ķurķi un izmešanas - pazemināšana.

 

 

Šeit vispār bans par neko. -

http://www.samp.lv/index.php?/topic/65203-bans-john-ocean/

 

Ir tādas lietas daudz.

Link to comment
Share on other sites

Es tev speca rakstiju- /b tu te esi? Attbildi nesaņēmu tāpēc kick.Un bans ir no desa ne no manis.Tas ka man lika banot nenozīmē,ka es atbildu par apelāciju

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vispār atbildi gan. No tevis tika banots nevis no tā tur. A prikols tas, kad viņš vispār nebija afk. Priškam vispār kikot ja nerādās (afk) ? Ja nemaldos jums ir komanda /afk kur var redzēt spēlātājus kuri ir afk un to laiku, kikojiet viņus. A mož viņš aizgāja pēc ūdens un uzreiz kick uzmetās. Šitā te admiņu loģika nestrādā jums. ;)

 

 

Tony par tevīm ir ļoti daudz sūdzības. Bani nepatiesi, ķurķi nepatiesi, kiki un utt. Kāda velna pēc tu vēl esi administrācijas sarakstā?

Edited by The Big O
Tās sūdzības aplamas ir,ja tu vell to nēsi ieraudzijis. :D
Link to comment
Share on other sites

Sūdzība aplama, admini parasti pārbauda persona vai nekačā stundās tikai. Pirmais tiek paprasīts caur /b vai esi te, ja nav atbildes seko kick. Pats vien vainīgs viņš bija kad neatbildēja. TC.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...