• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Nesaskaņas.+ Svarīgs ieteikums.


endijsf2d

Recommended Posts

Nu tātad principā ir izveidojusies ļoti savāda situācija, kurā es galu galā paliku bez jebkāda godīguma.
Tātad, mani ielika cietumā un es pateicu divus rupjus vārdus un spēlētājs Berry_Connor  teica, kad ieliks par mani forumā sūdzību par to, kad es to pateicu un pieprasīja no manis naudu, lai viņš klusētu. Es protams neesmu nekāds cirvis un nedevu naudu un tas saka - labi, tad es eju rakstīt sūdzību. Es domāju sākumā, kad viņš tikai joko, bet galu galā es ieeju forumā un bams, redzu sūdzību par mani. Skatos, redzu linku uz screenshot. Nu es protams viņu attaisu vaļā un redzu, kad viņš ir ievilcis tieši tās vietas, kur es pateicu to, bet tad es ieskatījos kārtīgāk tajā screenshot un redzu, kad tur arī viņš čatā runā rupji. Divās vietās viņš ir uzrakstījis rupjus vārdu, bet tikai vienā ir tā tīri redzams, bet ieskatoties otrajā arī viss ir redzams. - http://www.bildites.lv/viewer.php?file=13liy79f439gzfty2hym.png
Es protams uzrakstīju viņa topic, kad viņš prasīja naudu, bet pateicu rupjības un galu galā man iedod 4 dienu banu.
Tas ir ļoti negodīgi, kad man uzliek banu, bet tam jaunajam zēnam neko. Pirms vispār kaut kādas banu likšanas vajadzēja ar mums abiem aprunāties kādam no adminam, ne jau vienkārši paskatoties uz ātri screenshotu un izlasot kurš tas bija uzlikt banu. Tas ir ļoti negodīgi. Šajā serverī BRUTĀLI trūkst godīgums. Pirms galu siešanas kopā vajag aprunāties un tikai tad likt kaut kādus banus vai ielikt cietumā. Šajā serverī rūpīgi vajadzētu pārdomāt adminu attieksmi pret spēlētājiem un uztaisīt visu godīgāk. Pieņemsim aizteleportētu admins spēlētāju, kurš ir izdarījis pārkāpumu un to cilvēku, kurš pasūdzējās un tad aprunāties un tad, lai admins izdomā ko darīt. Esmu spēlējis Garrys mod RP un tur tieši tā arī darīja, par katru sudzību mierīgi trijatā parunāja un beigās admins izdomāja ko darīt. Šeit tas ļoti trūkst. 
Cerams, kad es vismaz kādam atvēru acis un nopietni apdomāsiet to ko es šeit pateicu.
Zinu, kad šo ieteikumu man vajadzēja rakstīt ieteikumu sadaļā, bet nu es negribu taisīt divus topicus.
Lai jūs nedomātu, kad esmu kaut kāds mazs zēns, kuram vienkārši nav ko darīt es pateikšu nedaudz par sevi.
Man ir 18 gadi, mācos Rīgas Valsts Tehnikumā 3. Kursā.

Link to comment
Share on other sites

Ir ļoti gudri IC pieprasīt naudu par to, ka cilvēks palaiž muti ārpus spēles, pat ļoti gudri. Nepatīk šādi spēlētāji. Tā nu tas ir ar tiem botiem, piedod par izteicienu. 

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu postu sūzībās par serveri? :D

Jo tas notika serverī un es sūdzējos par adminu attieksmi un servera trūkumu.  :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...