• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Ricke_Cardinelli]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē :Simon_Funs


2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardinelli


 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/nw1lf2ehe1yz465ugutp.png                                                                            http://www.bildites.lv/images/aaos142zvcpe5w07b54.png     


4. Apraksts par situāciju :Skatijos cik Armijas masinam degviela man iliek cietum pa cs nepaties apvainojums.CommonSense [CS] varu paskaidrot ko dariju parbaudiju cik paliek degviela masinas kad visi izgajaa off lai pasam nevajadzetu domat kur degvielu dabut cela vidu un netupjot uz cela.ja tur kaut kads nesaprasana ir kpc man jasezas kur baka tuksa ja var parbaudit cik parejos degviela ir un braukt ar to.Es ar logiku un saprats izmantots.


Plus tads jautajums vai Admins domaja ko es gribeju darit ar masinam var but es skatijos cik vinas ir lai uspilditu tas? 


 


Link to comment
Share on other sites

Tu esi armijnieks, tev ir jāsēž jāsargā bāze utt. Labi, pieļauju domu, ka tev nācās kaut kur izbraukt. Bet ne jau vienam ar džipu armijas, bet ne jau skraidīsi pa katru mašīnu, lai pārbaudītu cik bendža iekšā ( ar rp varēji apskatītes - /me ieskatās degvielas uzrādītāja lodziņā cik ir degvielas automašīnā, /do novērojis, ka automašīnā nav degvielas ) tālāk, tu uzkāp uz vāģa un pārlec pāri žogam un nokrīti lejā. Tas arī CS. Lai nu kā, tas nav īpaši gudri. Ko es varēju zināt, ka degvielu pārbaudi, moš vienkārši skraidi pa mašīnām un sēdies iekšā, tas ir CS.

Man jautājums tev, kurš tev ir rangs z51?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...