• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Par Ricke_Cardinell


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Carlos_Ryder

2. Administrātora niks spēlē : Var redzēt SS
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
http://prntscr.com/9wexyl
4. Apraksts par situāciju : Tātad , iznāku no mājas . Iekāpju savā sultanā un braucu uz EM hood. Tātad izbraucu no RIFU hood , jo tur mana māja , netišām nonesu vienu stabu. Un braucu talāk . Braucu RP un bac mani ieliek jailā uz 12k sekundēm. Tad man sāka rakstīt kad visus EM liek cietumā . Es domāju tas vairs nav smieklīgi , jo laikam kāds ir piekukuļojis moderatoru/adminu 

Link to comment
Share on other sites

Tu raksti tā, it kā tev būtu nospļauties uz roleplay. Tieši tādi man nepatīk, tieši tādus es sodu ļoti bargi. Nonesi stabu? oiijjj, nekas, nekas. RL taču pēc nonesta staba nekas nenotiek vai ne? Diemžēl neesmu vainīgs, ka EM pagadās pa specošanas ceļiem un tiešām neviens neerpo no viņiem. ;/ Piekukuļots neesmu, neviena labā nestrādāju.

Link to comment
Share on other sites

Tu gribi teikt kad man ir nospļauties uz RP ?! Tu saproti kad es RP izmantoju gandrīz visur , varbūt kādreiz nē , bet tā cenšos bieži. 

 

 

P.S Pateikšu mazu noslepumu , kad EM pieņem riktīgi NonRP , tā piemēram es iegāju online man kāds zvana (MG dabūts mans numurs) es paceļu , man jautā vai es gribu iestāties florbola klubā , es atbildu kad es neiebilstu un man saka lai aizbraucu uz staciju . Es protams atbraucu un viņi mani invite , pilnīgi bez RP parbaudes , bez nekā :O Takā vari nebrīnīties kad visi EM Low RP , bet tā es cenšos bieži izmantot RP . Vel ir viena lieta kad visi saka kad SAMP.LV ir ļoti slikts RP , es vēlos viņiem iestāstīt kad SAMP.LV ir ļoti labs RP , kā piemēram salīdzinot SAMP.LV RP , ar kādu Krievu top servera RP , tas ir kā zeme un saule . Kā piemēram , viņiem tur ieročus atļauts mainīt bez RP , vel viņi kad izmanto RP viņi raksta apmēram šadi  "/me Izvelk ārā ieroci " un sāk šaut . Takā jūs varat nesūdzēties kad EM ir slikts RP , jo salidzinājumā ar krievu serveriem , EM Rpo kā kautkāda DOME , ja pat ne labāk . Ja neticat jūs varat droši ieiet youtubā un apskatīties . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...