• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] JaydenMAD, AllewMAD, -EdwardMndz


Recommended Posts

1. Tavs Niks Forumā : Rikijs Broudijs


2. Apsūdzētā Niks Forumā : JaydenMAD un AllewMAD


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoči, es vēlējos pamainit niku no Rickie_Brody uz Owen_Dixon, bet tad JaydenMAD raksta, ka ''Es esmu Dixon pārvaldnieks'', un tad arī AllewMAD raksta, ka viņš dixon ģimenes biedrs, tas jau ir nieks, es padomāju ka točna viņi ir Dixon gimenē, bet tad es atcerējos, es taču čatā jautāju ''Kuram ir spēlē uzvārds _Dixon, un viņi atbildēja, ka viņi, es apskatos viņu  foruma profilu, un tad es ieraugu, ka viņiem ir nevis _Dixon, bet AllewMAD ir Howard, bet JaydenMAD ir BANKS, tad es paskatijos nika maiņā, un tad ieraugu, ka JaydenMAD vispirms raksta '' Es esmu Dixon pārvaldnieks'' Es pamainu nosaukumu, bet tad viņš edito, ka viņš ir Nixon ģimenes galva, gaidu lai man pamaina niku, un lai viņiem ir WP.


4. Pierādījumi : http://www.samp.lv/i...-uz-owen-nixon/


http://prntscr.com/9wh3qs


http://prntscr.com/9wh3x6


http://prntscr.com/9wh44j


 


 


 


PS: Man ir viena sūdzība plusā, es saprotu, ka te pāris moderātori domā, ka viņi te karaļi un dievi, bet tas vispār, es uzrakstu sūdzību ar nosaukumu ''Gudrinieki divi'' Man momentāli aizslēdz topiku, nu jā, es netā virsrakstu pierakstiju, bet tas nav pats galvenais, es apskatos, tas pacaņčiks ari nepareizu virsrakstu pierakstija, a viņam neaizslēdza topiku!! Lai man noņem WP!!!!!!!!!!!!!


Pieradijums : http://prntscr.com/9wstd3


Link to comment
Share on other sites

Pilnīgs fake, manā profilā vēl nav nomainītss uzvārds, ko raudi, nebūsi tu mūsu ģimenē! :P

:D jums nav laika, lai ieietu iestatijumos, un uzvardu pamainit, nevajag man te dir*t, nu točna, davaj es tagad ieiesu on, ja es redzēšu, ka tev ir tas uzvards, es atvainošos, bet JaydenMAD uzreiz pamainija niku forumā.

P.S http://prntscr.com/9wh3qs un http://prntscr.com/9wh3x6 tak kurā jūs esat ģimene? Nixon Vai Dixon? :D

 

Un edward, nu jā a ko tu tajam puisim WP neieliki? viņam ari pa paraugam nav WP, nu labi, man pox, bet tas jau nau godīgi ;)

Edited by Rikijs Broudijs
Link to comment
Share on other sites

Visu cieņu vecīt, bet nevaru iejiet ig. http://prntscr.com/9wu2e3

Labi, vecīt, piedod, bet JaydenMAD vispirms rakstija, ka viņš ir Dixon family galva, es pateicu, ka paņemšu Nixon dixon vietā, bet tad viņš momentāli editoja postu no Dixon uz Nixon.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...