• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sudziba [Danbo]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Jeff_Leeuwen

 

 

2. Administrātora niks spēlē : Danbo
3. Pierādījumi par pārkāpumu :

http://www.samp.lv/index.php?/topic/72307-bans-david-howard/


4. Apraksts par situāciju   Danbo klausies, vis bija tā. Man bija terra GSG hakoja, un mums visulaiku rādijās Car Jacked, un kad kārtējo reizi mans draugs Jeff_Cub brauca uz terru, viņu novācā, kad viņš brauca ātrumā. Sanāca tā, ka mocis aizripoja tālāk bet draugs nomira. Tad, kad es braucu uz terru, man mocis rādijās tajā vietā, kur mocis jau apstājās. Kad mani sāk specot, man mocis stāv tur pat, un kad es pieskrienu es viņā apsēžos lai noslāpētu un piebraucu tuvāk. Kur man ir prikols, teleportēt moci uz terru, kurā es jau esmu. Danbo vari pārbaudīt, kad tā ir un nebūs nekādu problēmu takšs.

 

 

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

WTF!? uz video pat nav bmx aiz kura Jeff_Leeuwen slepas. Kad es braucu ar moci uz terru man paradijas CAR JACKED un mani nometa no ta.Es reali nesaprotu ar to ir kautkas jadara,laikam admins saka specot Jeff velak neka es atbraucu,BET KAPEC!!! UZ VIDEO NEREDZAS NE VELIKA NE MOTOCIKLA?? KAPEC SERVERA LAGU DELJ CITI DABU BANU?

 

ceru ka mans ieraksts bus izskatits un BANS tiks nonemts,ceru ka soreiz tas bugs bus parbaudits un bans nebus likts bez buga parbaudijuma un,tomer ir jabut logiskiem pieradijumiem.

Edited by -JakobMndz
Lieks posts | +1wp.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...