• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Tony_Taison]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Lianio_Won_Leeuwen

2. Administrātora niks spēlē :Toy_Taison
3. Pierādījumi par pārkāpumu : d15s8d7rp5ze9ptvzpfh.pngun1jpoms5y7y3mt444o.png
4. Apraksts par situāciju : Nezinu kas uznācis ir Tonyam, bet man liekas ka aizveries. Prosta Daumants, kā jau parasti, sāk dirsties augumā, un pēc tam  - tad kad tiek pateikta taisnība, Tonys iedala čata banu. Kapēc gan man būtu, jāsaņem čata bans, ja tik pat labi Willmer, kaut ko sāk dirs ka esmu Benjam dirsā salīdis.. Daumantam kaut kādas īpašas vajadzības vai baltā lapa ka viņš var darīt visu ko grib? Vai kā?

Protams aiz ekrāna visi esam vareni, bet tad kad pienāk brīdis ka nostāties aci pret aci, tad bikes pilnas un krūmos iekšā..

Netaisnība un šitā pretklība, dažreiz pat uzdzen besi spēlet sampu. Par serveri neko sliktu nesaku, tikai par adminiem/u, dažiem gan - nepilda savus pienākumus. Hakerus neķer, dmerus neķer, uz reportiem neatbild - patiesībā, bērnu spēles. Un Daumant tici man - mums daudziem ir par Tevi ko teikt, tikai reti kurš to var izdarīt. Tu vari pateikt ka Tev dažreiz aizveras u.t.t, un par to nesaņem sodu. Pats neesi kādam dirsā salīdis?

Un kā saka - visi aiz ekrāna varoņi. Bet parādies man RL acīs. Nesmērēšu rokas zobus izsist, Tev jau tāpat piena zobi, paši izkritīs.. :)

Link to comment
Share on other sites

Ko citu darīt?


Kad cilvēks nesaprot,kam ir domās /d čats.


Ne lai apspriestu kaut kādas ooc lietas,protams,var tur pabazarēt,bet ne jau stundām spamot /d čatu.


Tas,ka tu esi beņas radinies,vai draugs,tev nedod tiesības blatot un spamot čatu.

Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...