• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] David Howard


Recommended Posts

ivm50xps4n6m2xljr4.png

 

820898_m.png

 

[sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem

 

 

 

 

1. Tavs niks spēlē : Jackson_Van_Moore

2. Administrātora niks spēlē : David_Howard
3. Pierādījumi par pārkāpumu :  


4. Apraksts par situāciju : Itka to man iedeva Administrators David_Howard, bet sāku uzreīz ta nav sūdziba par admin! Es tikai gribu noskaidrot wtf hph? Es esmu spēlējis daudz kur un ļoti sēn bet hph hack man toč nebija nekad es nezinu ka jus to saucat bug; lag vai najobs untt 

Man vienalga ko jus domājat par šo, bet šu** ja kads zin 100% ka man bija hack lai sāka , bet wtf man nebija nifiga! Kapec sūdzibu nelikat par mani nu? ????  A adminam aizsutija skype da man vispar vienalga nav mana daļa! Galvenais domājat paši bet wtf hph visus savus vid varu aizutit vai meģinat ko gribat skataties ip caur daoru un atrodad hack nezinu man poh bet hph man nebija!!! Es nezinu vai viņš tiešam *** netikai itka esmu skatijies caur specialo programmu kura ļoti leni rāda un viņš tika man 1 reiz kur man atņema ļoti māz. Wtf domajat ko gribat man zb jau psc bet hack man nebija bet 1200 pin man gan bija :DD:DD Pirmo reizi tika man atņema hp un otro reizi tika marekam un tad viņu nogalinaja!

Link to comment
Share on other sites

Pirmajā momentā šāvienā ievērojiet ĻOTI UZMANĪGI JACKSONA HP! Viņam minimāli noiet nost, un paskatieties kā viņš aizslīd, pēc manām domām tas ir pings , jo Chuzu unbanoja ar tādu pašu iemeslu kkad nesen atpakaļ, un šitas nepavisam pēc hph neizskatās , bet pēc tīra laga. 

P.S - no warn pls

Link to comment
Share on other sites

HPHax vaar noteikt tikai no 3 lodēm un vairāk.

Šajā video trāpa tev tikai 2lodes un ņihuja nevar pateikt ka hphax, ja būtu 3lodes trāpijušas, tad vēl saprastu ka ir hphax.

Šajā gadijumā saņemsi unbanu, TC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...