• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Ricke_Cardinelli]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē :Daniel Cayenne

2. Administrātora niks spēlē :Ricke Cardinelli
3. Pierādījumi par pārkāpumu :  
http://prntscr.com/aozue5
4. Apraksts par situāciju :Karoch es braucu uzdodu nitrosu viss čotka a nee bļ* iemet peksni jaila. Es tads nu wtf par ko cs? Uzprasu , sis atbild ka braucu neerpiski. Nu da labi kas skaitās neerpiski? Tas ka uzdevu nitrosu un paņēmu driftā? kas dzīvē nedrifto neviens? Ne bļ* neerpiski esot še 3h sēdi ne par ko. Reāli neparko 3,5h jāsēž, norm ne? Tas ir maksimālais sods par cs kautgan nekāda cs nebija. Saprastu ja būtu kautkur ietriecies, nē es nevienai maliņai nepiedūros. Kas te notiek kautkads nonRP serveris, pat jādomā ka ne tā saslīdēšu. Es domāju ja tu brauc tā traki drifto un atri brauc tad tas ir policijas darbs .

Zinko šitas admins serveri pavelk uz leju, cik jau nav aizgājuši uz to otru serveri laviešu, dēļ šitādiem nonRP adminiem, par citiem adminiem īpaši nesudzos bet gan tieši par šito, pat nezini kad un par ko peksni tiksi iejailots. Sorry es tikai izteicos. 

Varbūt iejailo visu serveri, jo tev liekas tas tur brauc neerpski vai tas tur ne tā pagriezās.

 

Reāli būtu labs tads topic, kurā varētu nobalsot vai viņš lai paliek par adminu vai ne. Jo šitā nav pirmā reize kad ir kautkāds īpaši nepamatots jails.

 

 

Tātad vēl -mani par ''cs'' par to  driftu un nitro ielika uz 12000 sec. a tepat cietuma ielika chuhanus ar nonrp par to ka ietriecās kkur uz 7200? Tas ir normāli? Biki ir atšķitība , es neko reāli neizdaru a vini izdara un iemet uz mazāku laiku.

še pirādijumi-http://prntscr.com/apbp5x    http://prntscr.com/apbpf2

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Man vēl vidaks ir, tik par vēlu uzfilmēt paspēju, kādā ātrumā pāri sliedēm nesies. Hmm, zini kā RL mašīnu var sapist, ja brauc ātri pāri sliedēm, it īpaši, ja tā ir zemā un tā ir sportiniece? Biki neloģiski ir. Rl parasti samazina ātrumu pat tur, kur ir paradzēts braukt pāri sliedēm. 

Tikko no sliedēm - http://prntscr.com/aqw84r

Link to comment
Share on other sites

Nu bet sods bija lielāks neka par nonrp, kautkā neloģiski arī tas ir.

kautvai rl ja tā ir mana mašīna es varu sapist  viņu man jau būs jālabo,

Varbūt es ig biju pilnā un nekā nesapratu un tik nesos pāri sliedēm, par to jau būtu jārīkojas policijai. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...