• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Andrews | RP ir zaudējis pēdējo saprātu šeit..


Recommended Posts

Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks]

 

Ja reiz tā, tad ir iespēja izteikties..

 

1. Tavs niks spēlē : Riffa Mendez

2. Administrātora niks spēlē : Tie, kuriem ir nepareizs priekšstats par RP, šoreiz Andrews
3. Pierādījumi par pārkāpumu : Pierādījums ir tikai par piešķirto cietuma sodu.. http://www.bildites.lv/viewer.php?file=vvs260hafcswp41v3s8i.png
4. Apraksts par situāciju :

 

Viss sākās ne no šā ne no tā - Būdams stāvot stacijā iekš taxi, piebraucis Zigis ar saviem kentiem ''Huntley'ā'', nu šis mirkli pazuda no redzesloka, kad atgriezās taranējot manu automašīnu no visa ātruma!..

Situācija itkā ir skaidra, kad Zigim ir kapitāls Nonrp, CarDm un tā pēc saraksta, bet huļi, cietumā nonāku es. Jautāsiet par ko, lieta tāda, kad es tipa nenobindoju to ''Traumas netika gūtas'' mēslu, kad Zigis un viņa kenti šo lietu izdarīja uzreiz pēc mana automobiļa tranašēnas..

Bļa, kur ir Loģika? Labi, varbūt tādā gadījumā vēlme bija pārbaudīt RP, kad šeit nevienam pat nenāktu prātā to vispār pielietot pašiem, bet incidentu izraisīja Zigis. Varbūt noDMojot kādu spēlētāju, lieksiet viņam vēl pastāvīgi izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību, bet ļausiet staigāt sveiki un brīvi Dmotājam?

Labi, runa ir vispār par to Bindera hujņu - ''Traumas nav gūtas''. Man daudziem šo redzot, paliek pretīgi, kad RP pat ne gramma nezin, bet pielieto šito mēslu, un domā, kad ir vareni RP pielietotāji, tfuu bļe. Nesen bija gadījums, kad IG situ'ācija nonācu avārijā, nolēmu situāciju uzerpot, jo trieciens bija iespaidīgs, satiekoties are Fūri. Stāvot klints nogalē, piebrauc tālbraucējs, kurš vēlējies ir mani nogāzt, kas viņam neizdevās, bet nobindojis, kad traumas netika gūtas - Ahujens RP, ne? Nerunāju par tiem, kuri RP'o un piedalās RP izspēlē. Nesaku, kad kopumā šī bindošanas sistēma ir slikta, bet padomājiet, ja visu laiku jūs bindojiet vienu un to pašu, kad jūs negūstat traumas, Jūs domājat, kad šitā visulaiku jums paveicās un dzīvē notiek visu laiku viens un tas pats, viena un tā pati situācija? Nu a huļi, protams, noerpošu, kad traumas nav gūtas, lai tālāk nav jāiepinās RP mezglā, kuru pēc tam nevarēšu atpīt vaļā, jo tupa nezinu RP un pat nevēlos to pielietot. Sakiet ko gribiet, bet tā tas ir. Ja agrāk, maigi sakot, RP šeit gandrīz vai bija ļoti reti pamanāms, tad šobrīd RP tiek vienkārši pavilkts aiz (-) skalas jeb ''Izsmiets'' tā teikt..

Tagad vienkārši saprotu Rikiju, Brūci un pārējos čubārus, kuri RPoja uz katra stūra un centās te kaut ko mainīt uz īsto pusi. Viņi prosta saprata, kad nav tolks, jo attieksme un saprašana šeit praktiski sen ir izzudusi..

Un Rikiju paļubomu nocēla ne dēļ sliktas aktivitātes, kura viņam bija laba, jo neviens negribēja turpināt vai vispār uzņemties šīs RP izmaiņas, kuras Rikijs centās ieviest, jo tupa Rikijs neiederējās bariņā..

Varat apelēt manu sodu varat nē, bet tikuntā man ir vienalga

Šeit reāli RP organizācijās ieviest nav tolks, to esmu vairākkārt izjutis uz savas ādas. Šeit ir vieta tikai Mafijām un citām noziedzīgām grupām, kur valda Dm all times. Tapēc tolks arties šeit nav nekāds..

Ja nepiekrīti šim viedoklim, vari pisties na*uj

Viss karoče, Es visu pateicu! *Nospļaujās*

 

 

 

 

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Itka tevi ietriecas un no tevis RP ne smakas bija!

 

Bus unjails , jo zinu ka tu esi cilveks, kas RP ievero 90% , tapec soreiz piedosu!

 

Var tc!

  • Upvote 1
  • Downvote 8
Link to comment
Share on other sites

Itka tevi ietriecas un no tevis RP ne smakas bija!

 

Bus unjails , jo zinu ka tu esi cilveks, kas RP ievero 90% , tapec soreiz piedosu!

 

Var tc!

Nē nevar tc , gaidi ko tev par šo teikt acp :)

Link to comment
Share on other sites

Itka tevi ietriecas un no tevis RP ne smakas bija!

 

Bus unjails , jo zinu ka tu esi cilveks, kas RP ievero 90% , tapec soreiz piedosu!

 

Var tc!

Es taču saku, kad lieta nav tajā vai es biju vai nebiju vainīgs, bet pašā visā šajā sistēmā.. ;)

50% arī bija mana vaina, protams, es varēju NoRPot, ko iespējams būtu darījis, ja netīšām būtu ietriecies, atkarīgs no situācijas, bet neuzskatīju to par vajadzīgu, jo Zigis, par arī nobindodams to mēsliņu, ietriecās tīšā veidā. Protams, es neerpoju RP uz katra soļa, jo tas praktiski nav vajadzīgs, + ņemot vērā to, kad šeit retais kurš ar tevīm iesaistīsies RP izspēlē.

Domāju, kad ar Taxīti būs azarts izspēlēt situācijas un jaunajiem piedāvāt kaut nelielu RP, jo mācīt viņus nav jēga - Tas prasa ļoti daudz laika un vairāk kā 70% tiem, kuriem tu māci, viss tavs darbs aiziet vējā. Bet ar Taxīti arī nav tik spīdoši, daudzi pieraduši, kad Taxīšus var DMot, domājot, kad tur būs jauniņais :lol:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...