• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba] Andrew... - Lieku postu krasana


Recommended Posts

1. Tavs Niks Forumā : Dominiks


2. Apsūdzētā Niks Forumā : Andrew...


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Administrators lieki liek postus, tas jau nekas, bet "mes piedosim" , protams , ta vienmer ir bijis un bus , pat sito topiku aizvers ciet ;) , Administrators pats savus untumus sastada, drikst vins postot bet kad ir jaizdoma sekas par "Aimu" , vins pasaka - Es so neizskatisu - ja negribi izskatit, tad kapec ir japosto? Lai postus pakratu vairak? Nu ja protams ta tas arii bija domats, ieprieks atceros kad tadas pasas huinas variji , tlt par so man uzliksi jeb sarunasi atkal suspendu , par to kad rakstu par tevim jau 2x sudzibu? Dari ko gribi , tas man nekrata ;) Hopsin Hopsin :D :D 


4. Pierādījumi :


9e7zevktmt9lu4iu647.png


Topiks:


http://www.samp.lv/index.php?/topic/83193-sudziba-karlis-thompson-2x/


 


 


P.s.


 


Tada veida aizstavot savu draugeli ;d , kaut ka pie ***** ko vins aizstav un ko ne , bet lieka posta krasana te atrodas, to jau 2dienu redzu , un neviens pat negrib administratoram uzlikt +wp foruma , jo dabujis statusu , un viniem atskiras noteikumi neka mums?


Link to comment
Share on other sites

So uzrakstiju , jo biju atbildejis 1 sudzibu , un man piekasijas ka aizstavu GSG un tagad uzrakstiju ka neizskatisu so sudzibu lai neviens nepiekasitos!

Link to comment
Share on other sites

Lel , nelegalaja organizacija atrodas administrators, vaitad nebij likts noteikumos kad nedrikst atrasties  -- administratori nelegalajjas organizacijas?

Link to comment
Share on other sites

Omg velviens! Sis noteikums sen jau vairs nav ! Ja filme video , tad var nelegalajas!

Link to comment
Share on other sites

Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, ModerātorsAdministrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.

 

 

Nav tur nekas lieks, viņam ir tiesības tur postot.

slēdzu ciet.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...