• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Dereck_Dominaka]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Jack_wattangus

2. Administrātora niks spēlē : Dereck_Dominaka
3. Pierādījumi par pārkāpumu :  

Fraps neuzrāda čatu, nez kapē, bet krč ielika. Who cares. http://www.bildites.lv/images/mdtx0dg2uqgcpkgw1i4.bmphttp://www.bildites.lv/images/cnjjc6oiaek6cjlg9f1.bmp

4. Apraksts par situāciju : Reinis_Heal ietriecās manī, un tad pēc tā šis brauca ātri. Uzliku /rshot , un tad dzinos pakaļ. Noķēru, un tad prasīju pasi, un tā tālāk. Tad šī brālis piebrauca, un CS uztaisa. Ķipa, ko es tur daru, un tā tālāk. Es izvilku tad ieroci, jo zināju, ka tas varētu būt viņa brālis, kā arī pats to teica. Un viņam ir tāds uzvalks, ka var redzēt, ka kaut kāda mafija. IG protams. Nu, un es izvilku ieroci. Šis izkāpa, ar deagle rokā, un jautā - Vai ir kādas problēmas. Protams, es viņu apcietināju , jo nevar vienkārši tā izkāpt ar ieroci rokā, un kaut ko jautāt policistam. Un šis , gudrais admins, ielika mani par PG , jo es uzliku rokudzelžus ar vienu roku, jo nu, ierocis man bija labajā rokā. DA BĻED TŪ , piedod, DEB##S ESI? Es neesmu vainīgs, ka serverī nav tādas komandas, kā apgāzt cilvēku, un uztupties uz viņa, lai rokudzelžus uzvliktu ar vienu roku? Tu paskaties policistu video, es skatos viņus katru dienu, un es zinu, ko var, un nevar. Lūdzu: 

Link to comment
Share on other sites

Nu nevari tu rokudzelžus uzlikt ar dgl rokās , tu vispār zini cik deagle ir smags dzīvē? Kādas komandas apgāzt cilvēku ? Omg tāpēc ir domātas /me un /do un /try komandas , ir binderi ,ja to pat nevari uzrakstīt. Dzīvē ar deagle rokās neviens ments neliktu rokudzelžus ar ieroci rokās, jo var aizāķēties un izšauties.NEKAD.

 

Man liels prieks ,ka tu skaties mentu video. :D  :D

Link to comment
Share on other sites

Un man prieks, ka tu esi s##ts galvā. Tas ir vienīgais ar ko tu vari lepoties.

 

Kādu /do, /me , /try komandas, ja šis vienkārši nošaus mani? Tač šis ir nonrperis, kāda huiņa man tagad tur erpot? Ja pat ar pašu rokudzelžu RP knapi viņam uzliku rokudzelžus. + nav runa par smagumu, bet par to, vai ir iespējams uzlikt rokudzelžus ar vienu roku. Tu padomā loģiski:

 

  • Paņem rokudzelžus, pašus, no maksts. - Var.
  • Tu nospied pogu, lai attaisās viena puse no rokudzelža , un aizāķē vienu roku. Ir viena roka.
  • Tad atlaid roku, un tad tas pats uz otras rokas. 

Turklāt, ko es domāju ar to gulšanas lietu, ar to vietu ir visvieglāk RL uzlikt rokudzelžus , it īpaši ar vienu roku. Turklāt, nahujam man jāčakarējās ar kkādiem nonrperiem, kā šo. Nu i, es ielikšu iekšā ieroci, un tad arestēšu. Šis vienkārši mani nošaus, viņš vienkārši baidījās, jo man bija bruņas!

Link to comment
Share on other sites

Nepalaid muti , nesāc varoni tēlot. Normāli diskutēt nemāki ?

Nošaus tevi, būs viņa problēma, tev tur ja godīgi vispār cs bija ,starp 3 mafiozņikiem vel kko dirst un arestēt.

Plus viņam bija arī ierocis rokā.

 

http://prntscr.com/brh060

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...