• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba] Melnuks - [2reizi jo SytneLV piesedz draugeli]


Recommended Posts

1. Tavs Niks Forumā : Demons*


2. Apsūdzētā Niks Forumā : meļņukS - garumzimju portativajam nav , bet uzspiezot uz vina nika atversies links.!


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tatad vakardienas uznemta bilde, ka jau pamanisat laiks biskit ar forumu atskiras, jo neesu Latvija un man vienalga ko domajat par to , vai esmu vai neesu , tas kaut ka pie kajas man ir.. Bet seit ir redzams kad si persona iemet linku cata samp.lv foruma ! Pieradijums apaksa stav ka si persona - ieiet cita rp serveri aizmirsis nodzest augsu , tada veida izplatot citu komunu.. Tonijs teica lai ielieku sudzibu so ,yea - pastisamies ko jus izlemsat, un vai bus suspends uz muzibu par cita servera ip adreses pludinasanu saja komuna cata?


4. Pierādījumi :


Links uz forumu: http://www.samp.lv/index.php?/topic/84176-sudziba-me%C4%BC%C5%86uks-cita-servera-reklamists-suspendmuzigais/


pp0aiukcklk94ub7oa7e.png


 


 


P.S.


 


Tadiem ka SytneLV labak seit neko nedarit, jo tur ir redzama ip adrese screena ko es piesedzu, bet ja pasi ieiesat ieksa taja prntscr.com , redzesat to ip adresi, es piesedzu lai par to es pats nedabuju banu, so yeap, SytneLV mes visi zinam ka tev ir multi acc un pats sev laikus spaidi, labak nekomente, savadak vell to otru iemetisu ar par tevim, un tad varetu vapsem pinned un gaidit to cilveku kas tev uzlika moderaciju ..,


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Ka arii otra bilde:


SytneLV doma ka tikai Rol*.lv nedrikst reklamet, ari citi serveri ir tadi kurus nedrikst reklamet, tu noteikumus vispar lasi, vai tikai ar galvu pret zemi brauc? (( taas nav uzbrauciens vai abuse, tas ir jautajums, nepieleca? ))


 


maoxqsko77eh2i3rpcih.png


  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tu i dzibils? :D Kād jēga reklamēt Angļu serverus Latvijā? Vēl pie tams visi zin ka ir tāds serveris LSRP,ja kāds par viņu raksta čatā,tad arī perma suspends ne?

Edited by Scofield.
Noteikumu neievērošana | +1 Brīdinājuma punkts | Scofield.
Link to comment
Share on other sites

pajols

Edited by Scofield.
Lieks posts | Biedru apvainošana | +4 brīdinājuma punkti | Scofield.
Link to comment
Share on other sites

Izskatat galvenie moderatori kas atbild par suspend liksanu!

-Tur ir reklama, iejat majaslapa un redzesat!

 

Pacelju!

Link to comment
Share on other sites

 Kād jēga reklamēt Angļu serverus Latvijā? Vēl pie tams visi zin ka ir tāds serveris LSRP,ja kāds par viņu raksta čatā,tad arī perma suspends ne?

Šeit viss pateikts... Sūdzība aplama...TC

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...