• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[sūdzība] report


Tom_Clancy

Recommended Posts

Labdien.

Gribētu zināt kā īsti strada /report sistēma. Es izmantoju viņu ļoti bieži , bet neredzu nekadu jēgu no tās. Vairākas reizes esmu rakstijis /report id iemesls , bet tā arī neviens no maniem ~30 reportiem netika ielikts cietumā. Biju redzējis kā civilais nošauj policistu un pēc 5 sec tiek ielikt cietumā par CS. Iznāk ka citiem ir prioritāte? Un kā vispār var sazināties ar administrātoru iekš spelē? 

Paldies

Link to comment
Share on other sites

Caur report var sazināties ar administrātoriem, bet lieta ir tāda, ka es pats esmu desmitiem reižu rakstījis, bet atbildi nēesmu saņēmies, toties runājot par /report id iemesls, ja tu uzraksti id un iemeslu, tad 90% gadījumu admini rīkojas, nu vismaz manos gadījumos. Adminiem ir grūti visam sekot līdzi, it īpaši ja serverī ir tik daudz spēlētāju, kā šodien (142), bet no otras puses skatoties, adminu paliek arvien vairāk, tāpēc, mana teorija ir tāda, ka dažiem adminiem jau ir tā stadija - "aj, vienalga, paši tiks galā"

 

 

droši warnojat, ja sagādā prieku, warnot cilvēkus, kas cenšas palīdzēt! ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu nez, biju serverī kad cilveku bija ap 100 un administratoru, kautkur ap 4, jo visus nelazīstu. Līdz ar to /report rakstīju taču NEKAD parkāpējs netika sodīts. Adminiem lūdzi pievērst īpaši tālbraucēju galam, tur tik pārkāpēju, kas DM,NJ un nonRp driving un šauj pa ratiem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ar komandu /report var sazināties ar administratoriem/īpašnieku/īpašnieci. /report komanda ir sūdzība, vai nu arī ja tu kaut ko nezini, vari uzsprasīt to. Nevajag nekādus muļķīgus jautājumus uzdot adminstratoriem, viņiem ir tiesības tevi par to izkikot no servera, bet ja tu viņiem spamot sāc un neliec mieru, jeb traucē viņiem adminiet, viņiem ir tiesības tevi izbanot ārā no servera. Ja tu uzraksti /report kaut ko.., tad adminiem šitā čatā parādās - http://prntscr.com/cc7kqvJa tu piemēram uzraksti /report ID Iemesls , tad 80%-90% ka viņi to ID sāks specot, viņiem kad tu uzraksti /report parādas uzreiz, kad tu nospied ENTER. Un ja tu saki, ka viņi neskatās uzreiz, tad varbūt viņi kaut ko citu speco, vai nu arī nav laika, lai uzspecotu, jo kad piemēram es rakstu, man dažas reizes nespeco, bet dažas speco.. Ka jau teicu, ja viņiem ir laiks uzspecot, tad viņi uzspecos, bet ja nav laika, tad viņi dara kaut ko citu, un neuzspecos, varbūt pēc kāda laiciņa uzspecos.. Un vēl dēļ kā viņi varbūt neuzspeco, tas ir dēļ tā, ka viņiem spamojas čats, un nevar paspēt izlasīt, vai kko tādu, jo viņiem čatā rakstas, kas kuru nogalinaja, parastais čats, adminu čats, un kad kāds nomirst, vai iziet/ieiet no spēles ārā.

Domāju ka izlasiji visu un saprati..

Domāju ka varu slēgt ciet! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...