• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par serveri kopumā


~Raimix

Recommended Posts

1. Apraksts par problēmu :Draugi paprasīja lai spec pretiniekus kad terra sākas lai tie nehako. sākas tera 4 purni atbrauc ar mašīnu no mašīnas ber pus terru.

 iet uz teras beigām bik noberu no mašīnas pa žogu uzreiz ban par db. Serveris 1 dienu čutna sasniedza 150 cilvēkus online. un ''godīgie'' admini panāc to kad cilvēku skaits paliek ar vien mazāks. Servera anticheats vispār ir bomba. forumā rakstu topiku randomā parmet uz citu rindu ko nepareizi uzrakstu meginu iezimet un nodzest ar backspace, atmet uz ieprieksejo lapu... Par mājām, gribēju nopirkt a klases māju velk 200 nost ik pa h tas ir 4800 pa dienu, neieliec māja naudu pa 4 dienām tavai 7m dargajai mājai ***, pie tam sāksies skola', uz brīvdienām citi brauks ciemos kaut kur uz ilgāku laiku atbrauks mājās, naudu kuru tu ilgi krāji priekš tās mājas nebūs vairs un mājas arī. No 1 puses izskatās ka meģinat sataisīt hardcore serveri kas ir apmēram 30% izdevies pārejie ir cs un pg mapingi u.t.t. kas ar to ne tikai neiet kopā bet vēl vairāk to sapiš. pirms kādiem 6 mēnešiem man bija hotring a un 2m uz konta 1 dienu randoma pazuda gan 2m gan hotring a. Rakstu ka man pazuda tas vis un man vienīgais ko mācēja atbildēt bija ''tev profilu uzlauza'' man vēlprojām ir tā pati parole kas tajā reizē man ir 8,8m uz konta tgd kāpēc tgd nepazūd? + man parole satāv no 10+ cipariem un simboliem.

Freeroom serveros ir mazāk hakeru un noteikumu pārkāpēju kā šeit. Tas ir viss ko domāju. Agrāk tika liktas daudzas līdzīgas sūdzības par serveri nekas netika darīts, vēl projām liek sūdzības nekas netiek darīts tādēļ neticu ka tiks darīts. Paskatoties vien uz foruma sadaļu ''Sūdzības par spēlētājiem'' var redzēt cik admini ir aktīvi.

 

Priekš mani šis serveris ir lai nobeigtu nervus.

Ļoti reti ir bijuši tādi gadījumi ka šjā serverī ir bijis pa tiešām jautri.

3. Pierādījumi par problēmu : 

 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...