• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība]John Legend // Policija


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Berry Snow


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John Legend


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Force Rp/Rp avoid


4. Kā vainas dēļ tas notika : Neizprot kā erpot policistu un nejēdz ceļa satiksmes noteikumus. + vel mg zvaigznes nevinu reizi neiegāja datu bāzē, un neidevu viņam savu vārdu ne uzvārdu kā viņš varēja zināt ka tā ir īstā perosna? http://prntscr.com/cco61r (čat logs jo nav beigās ss izgāju off ka ieliek jaila un neatbild uz mana rp kad es pretojos )


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://imgur.com/a/7GOVP


(Screenshots vai Video)


 


 


E: vel šāva pa mani kad bēgu, velpietam domes darbinieks, pēc kā noerpoju ka šašava mani kāja un teicu lai ved uz slimnicu neveda, tik poh ar binderi cuff un aizpisa prom, pēc kā es pretojos kāpt no auto āra biegās pohs tik iejailo ne nu forša ne? pēc kā vel tēmeja uz mani ar ieroci kas ir CS NONRP, jo es nebiju bruņots un viņi nekādā veidā vai formā nevarēja atklāt uguni par mani


  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

RL tur nekada CS mums nebija,tev pasam tur bija CS,RL izstaja dzive tu pretotos policijai,un nemaksatu sodu par apdrosinasanu?
Un mums ir atlauts atklat uguni,ja persona beg,un tu begi,taka neraudi tagad pats labi :D ;)

Un kada starpiba vai ar binderi vai bez,mums tiesi foruma ir ielikti pasiem savi bindi,lai mes varetu lietot bindus,un vis tur bija ar RP,tur neka nonRP nav,taka neraudi puisen ;)

  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Laikam tiešām aptaurets esi, kadreiz esi redzējis ka latviešu policija atklāj uguni pret auto kas mūk no viņiem ja viņi nav bruņoti?
2.Man lomas spēles attelotais spēlētājs ir "gang bangeris" man piedrast uz mentiem kur nu vēl maksāt sodu par to kā man nāv apdrošināšanas.
3.Tu taisiji rp avoid kad rakstīju ar /do kad es pretojos kad liec man roku dzelzust bet šā vai tā uzliki pēc ka iecirkti es arī pretojos.
4.Domes darbinieki nebrauc līdzi policijai ķert noziedziniekus visi kas bija no domes ssos jailojat, pēc kā vēl db man taisīt? Liela māksla bet kad prasu paskaidrojumu ignorejat.
5.Kā tu vispār man uzliki zvaigznītes ja pat nezināju par mani neko, es pat tev vārdu nepateicu pat ar /me komandu neieraudziji manu numura zīmi pēc kā tik uzliki "vid.rēg" kauns man liels par lspd.
6.Neroc sev lielāku bedri un neatbildi šim.
7.Rakstu no telefona atvainojos ja ir kāda kļūda.

 

E: nav runa par to ka tu šeti neizdari rp bet šeti iet runa par to ka tu neatbildi uz manu rp es pretojos un tev bija japielieto speks ar rp, netiski brivi sveikā :P

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tu nejiedomajies,ka stacija ir iespejamas kameras?
Kads sakars,policija atkalj uguni,ja persona beg,un ir noteikumi mums,3 reizes blaut caur /m lai apstajas ja ne atklas uguni,un tu nestajies,es tev pat 5 reizes blavu,taka beidz raudat,un isedi savu kludu

Link to comment
Share on other sites

Tu laikam tiešām sists esi? kā tu zini kādai personai tu uzliec nezinu "zvaigznītes" kad tu ieej datu bāzē ja par mani neko nezini? ar kameras palīdzību tu nevari uzzināt manu vārdu ne manu vecumu neko, un kāds sakars par to ka 3 reizes uzkliedzot mums būtu jāapstājas? un ja mēs neapstājamies tu sāc šaut? sakars, bezsakars,TC. Nebaidies kad dabūsi banu par rp avoid/force rp tad pārlasi noteikumus :)

Link to comment
Share on other sites

samp.lv menti izvilks wep, ja tu bez kiveres brauc xD

Edited by Classic
+1 brīdinājuma punkts | Lieks posts | Classic
Link to comment
Share on other sites

Tik pat labi viņš varēja caur datubāzi, uzzināt par auto nummuriem, šeit sūdzība aplama, chatloga rakstits kad ņemi ss, ko slēpi WH? TC.

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...