• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Riffa_Mendez DM.


zeusinx

Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Costa_Jefferson

2. Administrātora niks spēlē : Riffa_Mendez.
3. Pierādījumi par pārkāpumu :  
https://failiem.lv/u/php8hfn8#_
4. Apraksts par situāciju : Prosta izkāpu no mašīnas kurā ietriecos un protams noerpoju,piegāju pie čala un viņam vaicāju *braukt nemāki bļāviens* un tad to pašu man čalis un sāka vienkārši sist bezjēgā un man bija low hp un nosprāgtu,man ierocis bija rokas un vienkārši atšāvu viņu,pie bandas ielam vsp,tīrākais rp nafig,kāds dm.

Link to comment
Share on other sites

Nu atkal atgriežamies pie tā paša principa, ja pret tevi pārkāpj noteikumus, tad atbildi ar to pašu.

Labi, pieņemsim situācija notika kā tu stāstīji - Ietriecoties tu izkāpi, lai noskaidrotu situāciju, pēc kā tev sāka klupt virsū čaļi, un, lai aizsargātos, nolēmi pielietot šaujamieroci, pieņemts. Bet pirmstam tev bija DM (čatā uzrādītie nogalinātie) sērija. Nospecoju, sit. notika GSG hood rajonā, pēc kā es specoff, nodomādams, kad iemesls ir bijis, bet tad tu dodies pie nākamajiem, kā tu stāsti, un nogalini...

Padomā, ja mūs aizskartu, mums katrs par to būtu jānogalina? Katrai lietai ir sava loģika, kura arī pastāv RP, ir robežas tā teikt. Tad jau tikpat labi es varu noerpot Hunteri un laist raķešu jūru spawnā..

 

Jā, tā ir neliela daļa no RP, bet pārsvara tas tiek darīts noerpojot iemesla darbību. Iespējams IC tēls var būt arī garīgi slims cilvēks, kurš nogalina visu ko redz dzīvu :lol:

 

RP nesastāv tikai no plika DM. Ja reiz ir vēlme un ambīcijas tik ļoti RPot, tad jau var izdomāt citus iemeslus šai situācijai - Aizejot prom un sākt rpot kaut ko ar policiju, ko nu būs grūti izveidot, zinot mūsu spēlētāju nelielo daļu, kuri tiešām būtu gatvi RPoties pa nopietno..

Visiem jau ir pierasts, kad ar Dm tiek viss nolīdzināts.

 

Par to kā ir pareizi / nav pareizi, vai ir pieņemams, var diskutēt ilgi, bet atkārtošos DM bez RP un iemesla ir pārkāpums!

 

Nu hz., ko lai vēl piebilstu, paskaidroju visu kā varēju :lol:

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...