• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba]Karlis_Thompson


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Owen_Brody

2. Administrātora niks spēlē : Karlis_Thompson
3. Pierādījumi par pārkāpumu : Viss bus aprakstā, šodien rakstīšu daudz!
4. Apraksts par situāciju : Tatad, Karlis Thompson nobanoja manu biedru. Es iegaju foruma, un ieraudziju, ka ielika apelaciju, un tad, sakas. Abi dirsās, utt. Bet es apskatijos leni leni to video, un luk ko atradu! 
http://prntscr.com/cwtlp6 šini te ss viss redzams, ka ta lode lidoja tiesi pa visu! nakosaja ss bija cita vieta iesauts, un ja, karli, ja nemaki saut, nenozime, ka vajag citus banot, un palasot tavus pieteikumus, man ienaca galva viens jautajums, tev 10 gadiņi? Ka var galvenais administrātors ta runāt? Pis taisni, utt. Laikam kaut kas melo. Es, pat savos 14 gados neesmu tads, bet turpinam, tad es paradisu otras lodes momentu. Tu ari labi redzet var, ka lode lido citā trajektorija. Nebija nekada AIM. lūk! http://prntscr.com/cwtnb2 , un paradisu ss, kuru pats sataisiju. http://prntscr.com/cwtnqb . Ja liksiet WP, apskaidrojiet, kapec es, budams vaditājs nevaru aizstāvet savus biedrus. Paldies ka ieklausijāties. 

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

1. abas lodes lidoja 1punkta vnk, kad isava otro lodi enemy bija pagajis uz citu pusi.

2. es ar varu ss uztaisit un pateikt re viena lode galva ielodoja un otra kaja.

3. vins vareja ari ar aim vnk pavilkt peliti uz augsu pec tava ta ss kur ieliki, kur vins trapija cip nevareja ar tizlajam rokam noturet 1punkta ar aim un norecoil, bet ne abas lidoja 1punkta.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

:D, tev pat tieshie pieradijumi nepietiek? Labi, lai citi skatas.

E un no tevis admins galvenais, kā no pērtiķa balerīna

 

 

 

edit: Tas ir TURE SKILL, ble ka pats nemaki ta, tak ej, pabimbā gultiņā. Zini kā tas viss saucas. ko Charlie izdarija? H?

Tas pox, ka tur lidoja viena otrai tuvu, bet tur nebija tiesi tiesi taja pasa  vieta, bet tas, bija gan True skill, un HAļAVA.

Puis, neapkauno sevi vel talak, ka tevi vispar par adminu galveno panema :D.

Edited by -Shlagbaum*-
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...