• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Aleksa_Cyrex


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Galante


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aleksa_Cyrex


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad, es biju no sākuma stacijā, tur iebrauc kautkāds SWATnieks, šis man ne no kā sāk dzīties pakaļ un saka lai es liekos malā. Es gudrs puika, domāju, ja jau neko neizdarīju, nav tolka stāties, tapēc sāku mukt. Bet šajā mukšanā tika iekļauta SWATnieka āzēšana. Braukājām 3-5 min, šis salauza savu mašīnu, es aizbraucu. Man tanī brīdī bija uzliktas 2 zvaigznes - es domāju ka MG, bet tas pox. (Bēg (vid reg))


Tad es vienkārši braukājos apkārt, aizbraucu līdz autoīrei, iekāpju citā mašīnā, jo mana bija salauzta no mukšanas. (:D) Tad es vienkārši braukājos pa pilsētu, aizbraucu līdz lidostas šosejai, tad pēkšņi Aleksa ne no kurienes izbrauc, izkāpj ārā, es arī izkāpu, viņa bez rp izvelk deagli un nošauj mani, tapēc QS, un MG. QS jo nenorpoja kā wepus velk, un MG jo es biju citā mašīnā, un viņai nekādā veidā nebija iespējams zināt ka tas esmu es.


4. Kā vainas dēļ tas notika : Es tak nezinu.


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Screenshots, bet tikai no čata brīdī kad kāpu no mašīnas un pa mani sāka šaut. http://bildites.lv/a/nkzdbgby#zafgaa3f


  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...