• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Andrew_Williams]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Tyreese Moses

2. Administrātora niks spēlē : Andrew Williams

3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/cycbfa , http://prnt.sc/cycbvr , http://prnt.sc/cyccy8 , http://prntscr.com/cycde6

4. Apraksts par situāciju : Jasak ar to, ka braucu pa ielu ar savu auto, tad pēkšņi Andrews kā policists mani apturēja, pienāca pie manis un teica /do logs vaļā?, es rakstu atpakaļ /me rullē vaļā logu - /do logs vaļā vai tamlīdzīgi, pēc kā seko jail par lowrp uz 1h. Te es gribu piebilst. 1. Es vismaz tev atbildu ar /me komandu, kas jau ir kaut kas, nevis kā 80 procenti serverī /do logs vaļā, vot tas ir lowrp. Visā serverī te ir 3/4 nonrp un tu man bļā iemet pa kaut kāda sūda /me + vel uz 1h. Es pat jau biju gatavs viņam uzrakstīt to /me, bet nē, es jau paspēju nokļūt jailā! 2. Viens no Andrewa padotajiem, ar ko vinsh patruleja, naca un temeja man ar ieroci seja, kaut es neko nebiju izdarijis, kā tik, kā normāls cilvēks apstājos ceļa malā. Un tas laikam bija Rp :D Tu esi smieklīgs.. Es nesaportu, ko es tev esmu izdarījis, ka esi uzēdies ne pa tēmu uz manis.., pat nebiju tev neko teicis iepriekš, nekāda savstarpēja kontakta.

Tālāk par reportiem.. Rakstīju reportus, lai nāk un izskaidro situāciju, par ko, kas un kā. Tā jau centos saturēties, lai nelamātos, jo bļā tas tak nav nopietni.. . Tā viņš mani turpināja ignorēt, līdz es viņam pateicu reportu ar zvaigznītēm (****j), manuprat vinsh to ari gaidija..., nebriniots, pec ka sekoja bans par /report, nozhelojams admins tu esi. Cenšas ieviest kārtību( ļoti iespējams, ka maldos, nezinu, ko tu tur dari), bet tajā pašā laikā tu 5x vairāk gremdē serveri nost.

 

E: Lielie varoņi, ignorē, sagaida, kad spēlētājs to vairs neiztur un nobano.un tad ir Da ***, kas ta man , galvenais jau, ka man ir labi, piekast parejos. ATTIEKSME.

Link to comment
Share on other sites

Var dot/nedot wp, tagad jau man ir poh. Ta administratoru attieksme tada, ka es kadam butu dzivi sapisis. Un nejau tikai Andrewa a.k.a iedomiga varoņa,

Edited by kortess
+1wp | dubultposts // kortess
Link to comment
Share on other sites

Esmu redzējis, kā cilvēks pārģērbjas ar divām komandām, bet nu šeit... Redzams, ka cilvēks RPo, vismaz cenšas, kādēļ viņš jāsoda? Tak nav jau tik traki, neizsmej viņš RP. Kur tad viņš to RP iemācīsies, ja viņš tiks sodīts?

Link to comment
Share on other sites

Nebutu jailojis isti  , bet jailoju par LowRP dēļ šis attieksmes pret RP

Tu pats zini, kas notiek sampā, kāda te ir attieksme pret to, bet nu labi, kā jau augstāk rakstīts, kāpēc neļāvi pabeigt /me komandu, ko taisījos darīt, vai arī vienkārši pateikt iemeslu tam notiekošajam? tas nenotika, jo tu jau biji iemetis mani jail, pēc kā es tevi sauc pa /report, lai atnāc noskaidrot to ar mani, kā redzēju, tu ignorēji mani un, ja nemaldos, tas bija tikai  otrais reports, un tu mani jau nobanoji. Tik gaidīji, kad palikšu agresīvāks, jo ignorēji un tad paņēmi un zem bana paliki. Kā arī tas nav 1h vērts jail dēļ šāda sviesta, tu to varēji pateikt čatā - nomaini attieksmi, bet nē, tev/jums labāk patīk iemest cilvēkus jailā, lai nīkst, no kā viņš tikuntā maz ko iemācas par to,bet ja tu man pateiktu, lai nomainu attieksmi, viss būt savādāk, arī ko iemācīties var.

 

Kāpēc neatbildi par banu? Saproti, ka tur tiešām kaut kas nav, kā vaig?

Link to comment
Share on other sites

Nepareizā sadaļa par banu un bans atsēdēts!

Nevēlos vairs īsti apspriest par banu, bet par tavu uzvedību. Vēljoprojām ceru, ka tiks mainītas domas par tevi uz slikto pusi. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...