• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

sūdzība [Markuss_Resnis un Daniels_Mezeckis]


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Trevors Bucins


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Markuss_Resnis un Daniels_Mezeckis


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Daniels_Mezeckis parkapums: nonrp , qs , dm  biju stacija kur redzeju taksistu un ieksa ari policistu par cik man bija jatiek uz sf iekapu taksi un braucam pa celam taksists apgaza masinu un ta aizdegas . policists var apliecinat to. es izkapu  ara, paspeju var teikt. un gaju vinam pa seju dot par to ,ka apdraudeja manu dzivibu un neko nepaskaidroja vins nevareja man iesist tapec ar qs zvilka vep un dm. talak  Markuss_Resnis - qs ,logoff, nonrp ,cs , dm , viss sakas ,ka es uz cela vinu savacu un vins teica ,ka man iedos 5k ja aizvedisu uz lv tunetavu. labi. aizbraucam vins caur /b pasaka ,ka iedos naudu kada klusaka vieta . labi aizejam. tad peksni redzu ,ka vins pagriezas uz mani un qs  bet es jau to biju gaidijis tapec es ari qs Atzistos. vins man nevareja trapit bet es vinu gandriz ar pirmo nosavu un parcik viins ir civilais un vepu pa leto nevar dabut logoff nepabeidza situaciju. tad es aizbraucu uz staciju un pa /b vinam prasu kapec ta izdarija. vins izgaja no stacijas un tad cs , atkartots qs un tad dm. 


4. Kā vainas dēļ tas notika : Daniels_Mezeckis gadijuma es neesmu vainigs ,ka kads parspelejies nfs un ar taksi nez kadus brinumus rada. Markuss_Resnis nu nezin ko es izdariju.  es jau sevi tur neredzu taka spiediet pasi. cerams ss atskirsiet kas ir kas.


5. Pierādījumi par Pārkāpumu :  taksists : https://failiem.lv/u/ay433pyc   kkads random dmeris : https://failiem.lv/u/errkmmsr


Link to comment
Share on other sites

Markus Resnis saņem 60 minūšu cietumsodu par QS. Pārējie pārkāpumi skrīnšotos nav redzami.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...