• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] LS Menti


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Reigns


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick Caper un Jamey Verdey


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kroči sēžu pie Enjoy Chicken,piebrauc musari,sāk man teikt lai apstājos malā,kaut arī stāvu,bet k. Izkāpju no masīnas,šie mani arestēt grib,es iekāpju mašīnā jo zinu ka arestē bez iemesla,viņi sāk šaut pa mani. Nezinu vai video to var labi saskatīt bet varu iemest bez mūzikas,kur skaidri var  to dzirdēt kā šauj.


4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu


5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 


  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tev tika dots brīdinājums, apstājieties cēļa labajā malā citādi tiks atklāts uguns. Tu izkāpi no auto, teicam , lai stāvi! Sāki bēgt, sākām šaut, jo jau brīdinājām, beigās pats vēl log off uztaisīji ar rp avoid. Un arestējam bez iemesla? Tu brauci pa ceļa pretējo joslu + pārsniedzi ātrumu tādēļ sākām tevi ķerstīt.

Link to comment
Share on other sites

Es jau neko negribu teikt,bet zināji kad menti tevi apstādina ,tev ir aizliegts kāpt ārā no auto bez policista uzaicinājuma? Jo viņi var domāt ka tu uzreiz gribi tos sašaut/nogalināt viņus. Tākā,ja godīgi neko nesaskatu traku gan nē,un tu pēctam poxujā iekāpj sava mašīnā ,kaut vai viņi uz tevīm tēmēja ar weap,a teu pox. Tad viņi domāja ka muksi,un sašāva riepas.
RP Nezināšana ir tava vaina.

Edited by kortess
+1wp | lieks posts // kortess
Link to comment
Share on other sites

Kroči tā. Viens rakstija ka Es esot braucis pa pretējo pusi vai kautkas tāds. Video redzams kā es stāvu ceļa malā pie kafejnīcas "Enjoy Chicken" un laboju sludnājuumus. Par to izkāpšanu no auto zinu. Bet jūs mani apturējāt bez iemesla,un šaut par to kad pārkāpu CSN ir par traki. 

Link to comment
Share on other sites

Ja ments tevi aptur, tu nedrīksti izkāpt no auto un tuvoties viņam, tas vien ir iemesls izvilkt ieroci. Sāki braukt, policisti domāja, ka centīsies bēgt, bet auto tur tik tiešām nebija jēga sašaut.

Nick Caper un Jamey Verdy - 50 Minūtes CarDM - Nick Reign - 100 minūtes CS.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...