• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība Rickie


k1wi

Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē :Cody_Wyman

2. Administrātora niks spēlē :Rickie
3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://images.discordapp.net/.eJwNyEkOwyAMAMC_cA9bDU7yG4sgEinECLunqn9v5zgf85632c2pOmR37rik8DysKE9q1Tbmdlcal9jC3ZEqlbPXR8XFBBgCbD7mtCLAK_4rIQaIW_K4xpQRnNDSx-JzsONp5vsDQ0Eidg.OoIExRh4DaKfUDwcea-PvA4dO0o
4. Apraksts par situāciju :Tātad uzliec +1wp par nonrp invite kout 1 komanda bija so that counts as rp :) nu zinu ka bija tāds nedaudz nonrp bet man neviens nebija on un tas bija pazīstams irl. P.S Paul Millers uztaisīja invite terras laikā bet tas jau visiem poh :D (no h8 just saying )

Link to comment
Share on other sites

Nu rp ir rp kout arī 1 komanda +būtu iemācījies labāk likt uz normāliem jailiem nevis uz 4h par nobrauksanu no kalna

Link to comment
Share on other sites

Tā 1 rp komanda skaitās tā it kā viņa nebūtu. Un nemāci mani adminēt, kaut kā jāiekaļ spēlētājiem galvā, ka ir jāerpo.

Link to comment
Share on other sites

ej tak tu d.... tu esi galīgs  tupaks :D reali tu ieliki šodien mani jailā par to ka es uztaisīju ieroci bez rp :D es sampu spēlēju 2gadus un esmu redzejis daudz dažādus adminus!NEVIENS mani par to 2gadu laika nav ielicis jailā kā arī tāda noteikuma nav !

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Kāda starpība cik ilgi tu spēlē? Kāda starpība vai tevi ir viņi metušu jailā par to vai nav? Roleplay ir roleplay, ja šos 2 gadus tevi nav bāzuši cietumā, tad tagad bāzīs. Nav obligāti pat noteikumam jābūt, tas ir pašsaprotami. Dzīvē nevar vienkārši uztaisīties un rokā uzrasties ierocis.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...