• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Mark Lane, mūsu varonis


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Veiders_Ki_Kanobi

2. Administrātora niks spēlē : Mark Lane
3. Pierādījumi par pārkāpumu :

original.png

original.png

4. Apraksts par situāciju : Braucam pa ceļu pēkšņi attiecīgā administratorā organizācijas biedrs sāk triekties mūsos... un nosauc mūs Ma$$m ,tātad priekš CarDM ,IC iemesls ir atrasts... ,bet paliek QS un tam arī mums ir ERPE ,bet man jau bija rokā Dīgls (Deaset Deagle) iekš transportlīdzekļa, bet zinot to kad man jau rokās ir ierocis attiecīgais... es veicu "/do" komandu kurā ir rakstīts, ka jeb kurā brīdi varu nošaut personu kuru esmu iecerējis...

Link to comment
Share on other sites

Tajā momentā, kad sašāvi viņa auto, neatrados organizācijā Rifa Gang. Lauma atradās pie automašīnas stūres, Tu iekāpi automašīnā, Rifa Gang biedrs uztriecās virsū Jūsu automašīnai un neredzēju, kad tas tiktu speciāli darīts, nobloķējot viņa ceļu Jūs izkāpāt ārā no automobīļa un atklājāt uguni uz šo personu. Atrodoties legālās organizācijas pārstāvis atļāvies sašaut noziedzinieka automobīli, pārvietojoties ar darba auto pie tam, kas dzīvē būtu galīgi neloģiski, atrastu pēc automašīnas numurzīmes tavu darba vietu, kā arī pēc tam Vārdu un Uzvārdu.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Tajā momentā, kad sašāvi viņa auto, neatrados organizācijā Rifa Gang. Laumas kundze atradās pie automašīnas stūres, Tu iekāpi automašīnā, Rifa Gang biedrs uztriecās virsū Jūsu automašīnai un neredzēju, kad tas tiktu speciāli darīts, nobloķējot viņa ceļu Jūs izkāpāt ārā no automobīļa un atklājāt uguni uz šo personu. Atrodoties legālās organizācijas pārstāvis atļāvies sašaut noziedzinieka automobīli, pārvietojoties ar darba auto pie tam, kas dzīvē būtu galīgi neloģiski, atrastu pēc automašīnas numurzīmes tavu darba vietu, kā arī pēc tam Vārdu un Uzvārdu.

Man tāds labs jautājums... Vai reālā dzīvē man uz sejas ir rakstīs 3D hologrammā mans Vārds Uzvārds kā arī pēc manis var saprast kur es strādāju? varbūt esmu parasts bomis? Jā es saprotu pēc transporta NR zīmes ,bet vai tad nevar nozagt automašīnu? un nesāties pa ielām?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...