• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sudziba par administratoru] Džonijs.


Recommended Posts

ivm50xps4n6m2xljr4.png

 

820898_m.png

 

[sAMP.LV] Sūdzības par Džoniju

 

 

Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks]

 

1. Tavs niks spēlē : Forumā: Sivens

2. Administrātora niks spēlē : Forumā: Džonijs.
3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/96125-sūdzība-oscar-oscary-paša-video/
4. Apraksts par situāciju :

Man reāli besī tas Oskar, bet šajā gadījumā man ir lieli iebildumi par admina lēmumu.

Reāli tagad sanāk, ka visiem policistiem ir jāņem pierādījumi, kad veido kaut kādu RP situāciju, tas nozīmē, ka visu laiku ir jāfilme un jātaisa ss, kad raksti kādu rp, jo nevar zināt, kad admins kaut ko paprasīs.

Šajā sūdzībā video ir vainīgā video, un kā viņš pie velna varēja zināt, ka jāņem kaut kādi pierādījumi, ka kāds kaut ko ieraudzīs..

Reāli video cilvēks sagriež, ieliek yt un pārējo izdzēš, lai neaizņem lieku atmiņu. Parastajiem spēlētājiem nav video jāsaglabā kā adminiem 5 dienas..

Un kā mēs video sākumā redzam, tam jau viņš ir izlīdis pa logu, tāpēc par to nevar sodīt!! Ja video būtu redzams, ka viņš tieši izlien pa logu, tad jā, bet video nekas tāds nav redzams. Atkal admins pareģo pagātni un pareģojums vienmēr ir negatīvs... Ja video nekas nav, tad nav!!! Tas ir viņa video!!!

​+ par to DB! Kāds sakars? Ments visu laiku brīdināja, lai apstājas, bet brīdinājumiem bēglis ignorēja, pēc kā sekoja šaušana par riepās, lai bēglis nenodarītu ļaunumu citiem cilvēkiem, lai viņš ātrāk apstātos.. PAR TO NAV OBLIGĀTI JĀBRĪDINA!!! Dzīvē var teikt vispār nebrīdina par šaušanu!! Dažās filmās gan, jā, bet šis ir RP SERVERIS!!!

 

Reāli šis bans ir aplams! Admina kļūda!!!

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...