• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [David_Howard]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē :Daniel Cayenne

2. Administrātora niks spēlē :David Howard
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 

4. Apraksts par situāciju :1) Sāksim ar šo te http://www.samp.lv/index.php?/topic/96504-sūdzība-curt-collin/ Tātad man Curts uzbrauca virsū un un reizē tam otram prizminiekam, un uzrakstīa viņam sorry, tālāk sekoja tas ka  es viņam pateicu ka filmēju un viņš uzbrauca man virsū un atstāja fūri un pateica ''ja vid tad vid'' un es nomiru.  A tu laikam nenoskaties video līdz galam un jau uztaisi TC, kur loģika, tur skaidri redzams ka viņš man 2x brauc virsū. Un beigās uzbrauc virsū un izkāpj no mahas. Viss video ir labi saskatāms. Tu noskaties no 0:50, nevis tikai sākumu.

 

2)http://www.samp.lv/index.php?/topic/96506-sūdzība-bops-kumars/ Biju ielicis šo sūdzību, kurā viens uztaisa logoff, video laikā viņš kaut ko erpoja ka rolleris veic asus pagriezienus, ka persona izkrīt no rollera, Da labi, kas izkrīt? Nafig lai kāds izkristu no rollera, pietam braucot uz 60km/h? Nafig lai kristu braucot pa taisu teļu? Kur loģika? Un man redz jāsēž ķurmis par rpavoid, ko man bija jādara? 

Viņš saņem tikai 2 dienas par log off, kur tas redzēts, ka par logoff tikai 2 dienas? Tad jau varbūt vispār 1 dienu? lai vairāk logoff taisa?

Link to comment
Share on other sites

Ok, par pirmo jā, tur es kļūdijos, nenoskatijos video līdz galam, tiks labots . 

Par otru, viņš noerpo, ka nokrīt no rollera, tu turpini braukt, varbūt viņš nebija normāli uzsēdies uz rollera? Tur varēja būt daudz iemeslu, kapēc viņš varētu nokrist, jailu savu tu dabūsi, neuztruacies . :) 

Link to comment
Share on other sites

Hm.. dīvaini, es sapratu ka man bija jānokrīt no rollera, jo komanda bija /do persona nokrīt...., nevis /me nokrīt......

Ko man bija jādara jāraksta /eject ?? Viņš bija saslegts rokudzelžos.

2 dienas par logoff, tas jau paliek smieklīgi XD

Tad ja aiztaisiji to sūdzību par Curtu, tad varbūt arī ieliec tajā sūdzību dēlī viņu. Dīvaini, kādēl tu viņu sākumā negribēji jailot? Un sarakstā arī neliec.

Link to comment
Share on other sites

es labāk ar tevi te nestrīdēšos, jo šis izraisīsies par riktīgu čatu. Gaidīsim, kad Jesica izskatīs šo sūdzību .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...