• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Jim_Castellani


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē : Jack_Taylor, Allewele_Howard
2. Administrātora niks spēlē : Jim_Castellani
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
http://prntscr.com/e6ov95 un http://prnt.sc/e6o2ci un http://prntscr.com/e6ovzz
4. Apraksts par situāciju : Tātad, ierodos Italian Mafia hooda un redzu, ka Rob Winchester, Jon Winchester un Kamiko Hayashi ar Dialog Hider [CLEO] bugo Italian mašīnas , lai ar tām pēc tam nevarētu pabraukt ( pirms pāris dienām to pašu bija izdarījuši SFM, PoFo to ganjau zin ) un tad es rakstīju report, ka LM bugo mašīnas ar cleo pēc kā arī nošāvu Jon Winchester, kurš atradās manā (Italian) hoodā un respektīvi ir ienaidnieks šajai mafijai, pēc kā sekoja cietumsods uz 1h par DM (Pieļauju, ka Jon skype pateica Jimam lai ieliek jailā par DM, jo ja viņš būtu specojis, tad tāda situācija nebūtu notikusi, droši vien), pēc tam Allewele uzrakstīja report, ka LM bugo Italian mašīnas un Jim Castellani atbildēja ar šādu tekstu: http://prntscr.com/e6oxjp (pilns SS augstāk). Cik es saprotu LM atļauts hakot tādā gadījumā? Gribētu paskaidrojumu no Jim puses par šo ''mazliet'' sarežģīto situāciju, kurā viņš sapisās max level.

 

 

Rakstu IM (Jack Taylor un Allew vieta)

 

E: Reku SS, kur redzams, ka Jim tīri adminē LM labā un ir pret Italian Mafia, kad kiko IM pat ja ir ļoti tālu no mafbizz zonas, screen autors nezinams! http://prnt.sc/e6oz3d

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Zināms ka Allews pats bugoja transportus LM organizācijai ,Skype tika saspamots. Ienākot Online visi transporti jau bija nobugoti ,nevarēju nekādīgi pieķert. Jūsējie reportoja LM Winchesterus ,ka viņi bugo transportus, bet specojot viņi atradās LS. Runājot par Jūsu jail, Viņš tika specots kad Viņš tieka specots jau pirms jūsu šaušanas, pamanot ,ka Jūs viņu šaujat pat bez RP un IC iemesla Jūs tikāt iemesti cietumā.

 

Runājot par to Karjēru, paķēru viņus uzzoba ,tāpat zonā neviena nebija un karot pret ko ar nebija,jo neviens nebija pat tuvu zonai, bet pēkšņi tajā brīdi uzpecojot tuvumā esošo personu, IM izkikoju pārīti redzu ,ka IM dodās zakt, bet neuzspēju nofilmēt un IM nozaga Karjēras.

 

Es pa serveri 3 karus pēc kārtas ņēmos lielākoties viens, par laimi ik pa laikam palīdzēja Jesica ,bet pārējie sēdēja mala...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Tā jau arī ir. Pati redzēju, kā Allews sēdēja mehāniķa auto un bugoja auto. Un vēl taisa šo? Visi vienlīdzīgi vainīgi. Tik jādomā risinājums visam šim, lai tas neturpinātos. 

Baidaties pretiniekiem zaudēt, ka tādus risinājumus maucat? Uzvariet kādreiz kaut ko godīgā ceļā..

TC

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...