• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par [Arthur_Cortez]


Recommended Posts

1. Tavs niks spēlē :Piero_Borges
2. Administrātora niks spēlē :Arthur_Cortez aka rp low as fuck
3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
https://www.youtube.com/watch?v=EaS5ih42yC4&feature=youtu.be
4. Apraksts par situāciju: Ganjau viņa klasesbiedrs iepisa šim skype kaut ko ,lai mūs iemet jail ,jo taisijāmies šo apcietināt. Iemesls gana labs- ievilku auto apturēto no vaditāja puses ,ko viņa prāt nevar izdarīt,jo viņš visu savu dzīvi pie pc dirsu nodeldējis un pieliekšanos un tādas štelles nepazīst ,bet viņam jau *** bija par to kā tas lows taisīja PG + ooc ins uztaisija ,ganjau kortezam kkads skolas biedrs un piesolīja šim pa tāfeli sadot ,ja ļaus mums viņu iesedināt.  Interesanta te administrācija ,par citiem poh ,bet Omegu tik sēdina ,jo 2h iemet jail par to ,ka nepilnīgi rp uzrakstu ,bet to ,ka čalis atklāti ooc insulto un PG taisa par to nemet... Unjail jau protams nebūs ,jo low admini ,bet vienkarši gribu paradīt kā Artūriņš met jailā visus tos ,kas viņam dirsā nav ieliduši vai ari nepazīst real life.  +Izskatās ,ka jūs labāk nahrenizējat cilvēkus ,kas mēģina vismaz RP'ot ,nekā jailojat cilvēkus ,kas patiešam ar 0 rp skillu hujarī un PG taisa. Agrāk biji normāls Artūr ,tagad sāc augstprātīgs palikt un pie reizes arī stūrgalvīgs . 

 

 

 

Reply uz Artūra postu ,jo postu limits izsmelts šodien:

1. Mēs nebūtu ņēmuši nevienu ciet bez iemesla ,bet es varu derēt uz da jeb ko ,ka real life arī omega nepabrauktu garām cilvēkam ,kas uz ielas ar ieroci plātās. + Mēs nekāda komanda tur nevarējām būt ,jo online tad bija tikai 3 no Omegas . Un kārtējo reiz nebiji notikuma vietā reizē ar mums un nezini ,kā viss notika no sākuma.

2.Pats esi strādājis policijā un zini ,ka ir pilna pakaļa ar logoff nabagiem ,kas iziet laukā pie pirmās izdevības un ja es tur būtu rpojis kā spiežu katru laptopa pogu vai izvelku to no somas ,kuru atrāvēju u.t.t. viņš jau sen būtu aizpisis.

3. Tur bija konkrēts PG no aizturētā puses ,viņam bija uzlikti rokudzelži ar RP un viņš still uzkāpj uz rollera ,skaisti ielīdis tev dirsā. 

4. Viņam bija gana daudz iespēju noerpot situāciju ,bet viņš tur tikai savu hujņu pļūtīja ooc čatā par CS u.t.t. 

5. +Tas RP nebija tik prasts kā tu interpretē ,tur bija viss ,ko vajadzēja zināt ,lai nebūtu 30min jāgaida kāmēr noerpoju visas tās hujņas ,ko neviens tāpat neRP'o.  Kādreiz 

Kādreiz labāk paspeco lielos lvl arī ,kas ir low as fuck ,stacijā vispār pilns ar dm'eriem un hackeriem ,tik nesaprotu ko admini dara tad ,bet tad ,kad kāds mazliet sajauc rp uzreiz jailo. Autism at its finest.  Paspeco arī savus Prizmeniekus ,kas par naudu pieņemti ar 0 rp skillu un tik kravas bez rp lādē un no kalna piss lejā. 

+Vēl izskatās ,ka vienīgais sods ,ko tu pazīsti ir max ,jo visas reizes ,kad pat pārkāpums ir minimāls ,tiek piešķirts maximālais soda ilgums ,it kā adminiem būtu teicams RP ,kaut gan tā nav un to visu var redzēt ļoti labi prizmā ,kur nevis pārbauda RP ,bet gan paprasa 150k par iestašanos ,kuras līderis pie tam ir admins. Un daily RP testa vietā ir nodevas .

  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Jūs vispār zināt, kas ietilpst omegas pienākumos? Divi cilvēki rančeros nebrauks pa ghtetto rajoniem un neuzbruks bandas loceklim. Tehniski varētu, bet to nedarītu 2 cilvēki, to darītu komanda. Tu sēdi iekšā automašīnā /do automašīnas durvis ir atvērtas, kur tev viņas atvērās? No zila gaisa? Pats sēdi iekšā automašīnā šofera pusē /me ievelk personu automašīnā. Tu esi šoferis, un tā persona ir otrā automašīnas pusē. Kā tu viņu vari ievilkt sēžot pie stūres, ja auto durvis jums no zila gaisa ir vaļā? Jūs braukājot pa tiem ghetto rajoniem un ņemot ciet cilvēkus taisiet totālu CS par, ko viņam arī bija taisnība šajā gadījumā. Kur tu datoru izraki? Iekāp automašīnā, sēž pie stūres /do laptops klēpī. No zila gaisa atkal uzradās tas laptops? Jūs domājat arī līdzi, ko jūs tur rpojat vai tikai maucat kaut kādu bezsakaru? Es sekoju katrai jūsu darbībai. Un nē, viņš nav mans rl friends vai vienkārši kaut kas. Tas, ko viņš taisīja nebija nekāds OOC ins, jo kā jau teicu, tad viņam bija taisnība par jūsu lielo CS... "Nabags, nabag" ir kaut kāds insūlts? Par to varētu maksimāli nobanot uz vienu dienu, bet jūs jau paši sākāt pielienot pie viņa, kur tas pilnīgi nebija vietā. Jūs cenšaties rpot, bet jūs nedomājat līdzi kā tādas situācijas notiktu rl, kas notiku un kā notiktu. Jūs vienkārši kaut ko rpojat. Otru personu, kas ir redzams video, es arī iemetu cietumā par PG, bet šoreiz uz 3 stundām, jo viņš rpoja viņa vietā. Jūs arī nevarat rpot cita cilvēka vietā neļaujot viņam izpausties. Tas arī ir rakstīs forumā, un par to tiek piemērots sods, bet tas atkal aiziet par tavu draugu. Es runāju par omegu kopumā...

Vajag iedot līderi kādam, kas kaut ko tur jēdz, nevis pieņem katru otro kas pagadās. Māk /me un /do, jā, okey. Ņemam. Ko?! Šajā organizācijā vispār vajadzētu aizliegt pirkt līderus vai tādā garā, lai PoFo* pats skatās kādus cilvēkus tur ņemt. Ar šo sūdzību tikai tu parādīji, ka omega ir galīgi nolaista un neko nemāk. Paldies, ja kāds izlasīja šo līdz galam.

 

Reply:

Viņš jau bija uzsēdies uz rollera, pēc tā tikai sekoja komanda /cuff. Varbūt tev pašam derētu to video noskatīties, ko?

Tajā brīdī es jūs specoju, ja kaut kas tāds būtu noticis, tad viņš saņemtu banu (logoffošanās+rpavoid).

Viņam bija iespējas, bet jūs jau paši uztaisijāt CS. Par ko, es jau teicu, ka šajā gadījumā viņam bija pilnīga taisnība. Kāpēc viņam ciest, ja jūs paši neizprotat RP loģiku, un visu tikai bindojat nepiedomājot?

Par kādu RP sajaukšanu tu vispār runā? Jums PG; CS jau no paša sākuma. Tas tikai parādīja jūs. Šis tomēr skaitās RP serveris, un tā būtību vajadzētu ievērot, nevis kaut ko dzīt uz savu galvu. Es specoju tieši jūs, jo jūs trāpijāties ceļā, un man bija nojauta, ka varbūt viņš logosies, bet beigās iznāca, kā iznāca. Tajā momentā serverī es nebiju vienīgais administrators, to pat var redzēt atkal tavā video.

Es nedomāju, ka par velti es esmu servera administrators. Es, protams, jums to arī varēju paskaidrot, bet vai kaut kas mainītos? Jums ir lieli līmeņi, jūs esiet organizācijā, kur galvenais uzdevums ir rpot, bet jūs vienkārši ar šādu rīcību tur visu gremdējiet. Smagi noskatīties uz to. Es sodu uz maksimālo? http://prntscr.com/eagsyt Es pat jūs uz minimālo neiemetu, kas ir sākot no 220. Pažēloju jūs vēl. Kas attiecās uz Przimu, tad tā ir neitrāla organizācija, drīzāk firma. IC samaksājot 150 tūkstošus ir IC saistības ar organizāciju, kas tiek izlietots priekš "jaunām darba formām jauniem darbiniekiem". Nav tā, ka mēs katru otro pieņemam. Es sekoju līdzi visiem. Nav vienmēr, ka visi tiek pieņemti, ir situācijas arī, kad persona ir diemžēl jāatsaka uz organizāciju. Hakeri un visi pārējie, ja es uzzinu, tad tiek momentā atlaisti no organizācijas, lai nerushotu naudu naktīs. Kaut ko mēģini baigi pateikt, bet skatos, ka viss iet pret tevi, un tev nekas neiznāk. ; /

Nekomentēšu vairāk, cik skatos, tad neko jēdzīgu attiecināt uz situāciju un pierādīt par pretējo nevari.

Edited by kortess
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...