• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

kl.

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About kl.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Lucio Navarro

kl.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. tātad, izgāju afk uz neilgu laiku, ienācu atpakaļ un skatos čatu. kas tad tas?! rāda, ka esmu pārdevis ieroci par 0 eiro un ieroči skaits iet mīnusā. labākais jau ir tas, ka es esmu mehāniķis un ieročus pārdot nevaru. drīz bugi pārņems serveri, vismaz man tā izskatās.
  2. sūdzība nr. 1 1. Tavs niks iekš serverī?: Lucio Navarro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Matt Mortez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: gāju stacijā uz bankomātu, un tad šis kadrs uztaisīja CarPark uz manis. žēl, ka pirms tam nesanāca noķert brīdi, kad viņš ar vēl vienu no vagos mani DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): sūdzība nr. 2 1. Tavs niks iekš serverī?: Lucio Navarro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Sarmite Eitunost 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: pastāvēju uz 5 min afk, kad liku augšējo sūdzību, ienāku atpakaļ un mani šauj nost sarmīte! labs dm no viņas puses. 4. Kā vainas dēļ tas notika? jaukās sarmītes. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Lucio Navarro 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ricard Kurpnieks 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: braucu ar mašīnu gar picēriju, manī ietriecas cits mehāniķis, izkāpj, uztaisa AssPull un tad jau, protams, uztaisa DM. šim laikam konkurence nepatīk? 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa prāts, tas aptumšojās! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Craig Rash 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Deny Weber 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: braucu gar slimnīcu, mani nošāva Deny's. izgāju no slimnīcas, mani atkal nošāva (vairākkārt). pret mani veikts massDM. apnikusi šie cilvēki, kas domā, ka ir pasaules naba un iedomājas darīt visu ko vēlas. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Denya, viņa prāta lēmuma dēļ. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/yoop8zv5pwl38sgyl93a.png http://www.bildites.lv/images/yc6grq4qm35dcxtjp2q4.png
×
×
  • Create New...