• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Robis Rasta

Lietotājs+
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Robis Rasta last won the day on February 25 2014

Robis Rasta had the most liked content!

About Robis Rasta

  • Birthday 08/18/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Robis_Rasta

Contact Methods

  • Discord
    KaroteLV

Recent Profile Visitors

2,038 profile views

Robis Rasta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

139

Reputation

  1. Tavs niks iekš serverī?: Robis_Rasta Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nicklas_Danielsons Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Šī sūdzība tika jau ievietota forumā , bet viņu vienkārsi aiztaisija ciet neizskatītu , tāpēc lieku velreiz . Haku izplatīšana . Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Bilde P.s Nicklas vari nestāstīt ka tas neesi tu , pats Deivids teica ka tas esi tu .
  2. Domāju ka šeit banu nevajadzētu dot . Jo kā Joe Madmans teica viņš viņam prasija '' Vai viņš ir galvā sists ? '' Tas ir jautājuma formā , viņš viņam gribēja tikai uzzināt vai ir vai nav . Bans nepaties , pēc manām domām .
  3. Tātad sēžu es AFK kanālā , ienāc Tu ar Krueger un vel kaut kādiem ienāc un dirsies uz mani gan uz bijušiem administratoriem . Domā tas ir normāli ? Man tak pie dirsas , vari satikties ar mani , uz priekšu . . . . Un kada nauda ? Ohuel ? Čist tu arī kaut ko netā saspiedi ?
  4. DA MAN PISS . ŅEMAT NOST UZREIZ . ES TIKAI ZINU KA TU TE DZEN VIEN VIENĪGU HUIUŅU. UN TU ESI BEZ VAINAS TAKA PISIES UZ *** . Petuks bļe .
  5. Mošk pietiek te krāt postus ? Admini mošk kāds kaut ko arī saka ?
  6. Ej tak tu ***, es kādam izrādos . Tu loh , paprasi Zigim , varbūt viņš atcerās jo es atceros ka viņš bija tajā sarunā . Kam vel ... hmm , āāā Hariss mani tad pasauca . . Pareizi . Viņam arī paprasi . Man tak pie dirsas . Ej ielien vel adminiem dirsās un tad runā ;) Apdirsi visus sampiešus aizgāji uz Ec*at . . Izbanoja tevi tur , nāc atkal te un lien dirsā . Kur sakars ?
  7. Tu ahujenais *** esi . . . Man pie dirsas ir valoda vai nav . . Zajebal man vienkārši esi . . Keitai izrādīties tu bļe galvu dirsā iebāzi pa dziļu ? Es mētāju kādu ? Es NEVARU . . . Es banoju pēc drauga lūgumu ? NĒ . Takā ja tu nezini tu pidar , tad nerunā . Es stāvēju klusu AFK kanālā , tu visu laiku saki '' Ko Tāds kluss '' utt . . Besī tava jobnutā balss . Ej ielien vel kādam dziļāk dirsā pediņ bļe . Es saku ka tas vakar bija ? Tu vienu dienu ienāci ar saviem E*latiešiem .. un dirsi pa serveri , ka šis serveris ir ateja . . . Pa Īpašnieku tu nedirsi ? NEDIRSI Bļe ? Dirsi arī . . . Taka nedirs ka esi bez vainais .
  8. Nu tā .... Sāksim ar to ka tu te vienu dienu līdi iekšā un nodirsi visus ar saviem E*latiešiem , nobanoju visus . . . Tagad tu ienāc un tākā nekas nav bijis . . Es saku kā ir tu esi lohs un tur neko nepadarīsi . Man pie dirsas var ņemt nost vai nē . Nekādu Descriptionus neesmu nevienai Mafijai mainijis Vakar to Skūto Ānusu nemaz nepamaniju ka viņam ir tads Ts3 vārds, biju pats Spēlē un spēlējam un nezināju ka viņš ir ar tādu vārdu . Draugiem dodu privilēģijas ? Kādas privilēģijas tavu prāt es varu iedot ? Es esmu tikai Uzraugs un ar to es neko nevienam nevaru iedot . Savu ierakstu ieliec savā tauku dirsā , man pilnigi pie dirsas . . . Čali tu pats mani provicēji , es stāvu klusu un tu sāc dirst '' Ko tāds kluss '' '' KO tads un šitāds '' Ej izaudz no saviem pamperiem resnais pidar. Pa to Gejeli , Še ierij loh . Un pasaki man nahujam tur kur ir tas '' [TS3]Robčiks '' Ir blakus rakstīts tāds jobans '' - cue '' ? TU BĻĒ JENOT PATS MANI PROVICĒJI , RESNĀ SKŪTĀ KAZA. Un ko tu pa jauniņajiem sāc dirst loh ? Es eju katram jauniņajam un diršu virsū ? Teici ka te nenāksi vairs jo tev ir tā huiņa serveris '' E**at '' un kaut ko nodirsi samp.lv . .. . . Pisies tagad pidar.
  9. Man nesanāk Skype nofilmēt , nezinu kādēļ . Ja sanāktu ieliktu Video ;)
  10. Man vel mošk uztaisīt Video kā es eju uz viņa profilu un parādu kas tajā mapē ir ?
  11. [21:24:10] Cherry: Neraudi Nicklas [21:27:49] Markuss: mazais nabag [21:24:18] Cherry: Tā pat tev būs [21:24:21] Cherry: Redzēsi [21:26:40] Markuss: es neraudu, pediņ [21:26:52] Markuss: man tak galīgi pajāt par spēli [21:27:03] Markuss: nejau es spēlēšu visu vasaru [21:27:44] Markuss: viss, pavasari vecīt. Beidz drotot, vai atkal kā visas vasaras zombēsies pie pc? [21:27:49] Markuss: mazais nabag Uhh ..
  12. Tavs niks iekš serverī?: Robis_Rasta Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nicklas_Danielsons Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad , nesen pāris dienas atpakaļ Nicklass TeamSpeak3 teica ka sūtīšot visiem hakus , pēc pāris minūtēm viņš mani uzaicinaja skype , nezināju ka tas ir viņš . . . Aceptēju un viņš man teica ka sūtīšos hakus . Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Bilde
  13. Tu te nenīdi ja ? Tu ķipa redzeji , bet kā tu pierādisi to administrācijai ? Teikt var daudz ko . . Tevi cits arī vareja nošaut takā neraudi .
×
×
  • Create New...