• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

_Johnson_

Lietotājs+
  • Posts

    418
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by _Johnson_

  1. 1. Tavs Niks Forumā : _Johnson_ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Džihāgists Gerkābns 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Aizvainošana otru personu un tik saīsināti uztvert vārdus. 4. Pierādījumi : https://prnt.sc/j555eo https://prnt.sc/j555sw
  2. 1. Tavs Niks Forumā : _Johnson_ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Exher 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ieraugu vārdus, kas nesaista mani un lamuvārdus. Negribējās rakstīt to sūdzību, bet man uzmanība no samperiem nav vaidzīga. Kušš draudziņ. Kādēļ jaunatne vienmēr atgādina pagātni, un nedzīvo uz priekšu? Bērniem grūti ko mūsdienās ieskaidrot. Vismaz tu to kā mazs bērns aprakstīji "mani" :D .. Jū.. Es tev piekritīsu tas ir "Autisms" , lai ko šādu izdomātu. 4. Pierādījumi : https://prnt.sc/j551bt
  3. "Kej" - kura gadsimta lamuvārds? Aizej pazubries to latvieš valodiņ vai sampā padro4ī. :D Btw -> Izveidojat vēl tādu topiku. "Vai izdzēs Johnson spēles profilu" :D :D :D You are cringe :d :D :D ((Neaizmirsti uzspiest šeit "dislike"))
  4. 1. Apraksts par problēmu : Pēc servera uzlaužšanas pazuda 20 miljoni no konta (pirms 5nedēļām vai 6šam tas bij, es neatceros) 3. Pierādījumi par problēmu : Ja būtu zinājis, ka tiktu uzlauzts serveris, būtu ss uztaisijis. Eskobars bija iedevis 15miljonus, lai izņemtu vidosu vienu un pašam bija 5miljoni..
  5. Visi izmanto to slavenību vārdus, piemēram: Jay Parker (jāmaina niks, jā?) Garš laiks pajietu, līdz pārējiem tādu pašu lekciju uzrakstītu.
  6. Es nemeloju "administrātoriem" jeb Moderātoram Galvenajam šī foruma. Es tajā dienā biju iedzēris, un rakstīju, ka atradu savu foruma profilu. Tu gaidi ka es kaut kādu sliktu vārdiņu pateikšu, lai man būtu wp par to? Ahaha.. Mazajam Kodijam atņēmu koncu pirms 3-4gadiem.. Hahahaha.... Atgriežos atpakaļ pie tavam riebeklībām.. Es atguvu šo forumu un jau teicu, ka mums bija sarakste par to, lai izmantotu 1 foruma lietotāju. Izvēlējos šo lietot.. Tad jautāju par (-wp noņemšanu) - tos ari noņēma. Hm, pēc tam par grupu rakstīju.. Uzrakstiju pieteikumu, un arī to atgrieza.. Ej tak labāk sampiņu paspēlē, nekā man te kaut kādas atmazgas raksti.
  7. Es vairs šeit neatbildēšu, jo jau sākās spams un tu kā Foruma Lietotājs esi noskaities par manīm jau no pašiem samp.lv pirmsākumiem. Hah, heitojam tevi, tagad heito mani ar ķuža mafiju, labi nekas traks. Dislike man neko foruma nenozīmē. #Kristaps` uzmet pinned, lai pastāv - kekss ienāks forumā, links jau uz skype nosūtīts, tad redzēsim ko viņš atbildēs. ;) GL bruh.
  8. Wow, kāda tur daļa? Es varbūt par viņu biju aizmirsis. Šo saraksti tāpat viņš redzēs. Kodij atslābsti - "Kristpas`" aizslēdza iepriekšējo, jo šo pa tiešām atbanoja kāds no augstāk stāvošajiem. Tak nomierinies.. Dzīvīte apstājās, ka aizslēdza to sūdzību? Ak dievs..
  9. Kāda tur starpība, man teica to, lai izmantoju 1 foruma lietotāju. Nu izmantoju pēc sarakstes ar Galveno Foruma Moderātoru. Pietiks postot huiņas, gaidām #Kekss - Foruma Galveno Moderātoru (kurš pateiks to pašu) Droši pinojat šo sūdzību, ienāks skype aizmetīšu linku pats obligāti.
  10. 1. Tavs Niks Forumā : _Johnson_ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : K1wi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mūsdienās par daudz atļaujās. 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/j4rkcu
  11. Šo jau var itkā "Slēgt". Edits: http://prntscr.com/j4rhks http://prntscr.com/j4rhuw http://prntscr.com/j4ri1k Tālāk aizgāja mūsu sarakste par ko jaunu.. To pašu var apgalvot pats #Kekss - Galvenais Foruma Moderātors.
  12. Šito atguvu no foruma,teica ka drīkstu izmantot tikai 1 foruma lietotāju, lai neizmantoju iepriekšējos.. Pagaidi takk <3 .. Edits: http://prntscr.com/j4rhks http://prntscr.com/j4rhuw http://prntscr.com/j4ri1k Tālāk aizgāja mūsu sarakste par ko jaunu.. To pašu var apgalvot pats #Kekss - Galvenais Foruma Moderātors.
  13. Papildinu sūdzību par #Džihāgistu Gerkanu. Kā arī Disslike spamošana kā tava prioritāte šajā sūdzība par tevīm: https://prnt.sc/j4r0a5 https://prnt.sc/j4r66j https://prnt.sc/j4r6iu https://prnt.sc/j4r6pj https://prnt.sc/j4r721
  14. Iemetīšu saraksti ar @Kekss - atguvu savu īsto forumu, un teica to, lai neizmantoju iepriekšējos. ;) +Pats @Kekss to var apgalvot. Editā būs redzams. (Uzradies heiteris)
  15. Pastāv tāds forumā noteikums. Es neiedziļināšos tajos noteikumos, bet pastāv tāds noteikums: *Ja persona raksta bana apelācijas vai tās pašas sūdzības nedrīkst izteikties cita persona, kura nav iesaistīta šajā sūdzībā/bana apelācijā.. Sūdzība ir tāda pati kā bana apelācija. Šeit jau vaidzēja būt +wp tev.
  16. 1. Tavs Niks Forumā : _Johnson_ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Džihādists Gerkāns 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ienāk varonīgs manā bana apelācijā un kaut ko sāk gudri spriest, vakar jau sāku reportus sūtīt foruma moderātoriem, bet izrādās, ka viņš lien moderātoram " Kristaps` " ziepējoties klāt, te vaidzēja būt +wp tam mazajam Gerkāniņam. Visiem ir vienādi foruma noteikumi, tas ka jums moderātori ir draugi un piesegt cenšās kā iekš spēles Ķuzis nobanojot feik profilu, bet otru bez nekādiem iemesliem atļauj spēlēt. Piemērs: Rafael Ortega = Jay Parker. 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/j4qqzu P.s. Ar saviem drauģeļiem tagad (-rep saspaidat, jo jums tas labi padodās kā arī nevaig pieteikties par moderātoru, ja nezini foruma noteikumus.
  17. Jay Parker = Rafael Ortega (tu to pats vien zini, un aiz skype stāv abi šī profila lietotājvārdi) Kādēļ uz Pārkera nav bans līdzvērtīgs par multi profila lietošanu? :o Tāpē, ka tavi draugi tiks piesegti. Tev jau kā administrātoram vaig sajēgt, ka Kerijs arī tādā veidā pazaudēja adminu, ne tā? :)
  18. Ķipa tu jaunais mērs, kurš var bez datu maiņas pieteikuma mainīt vārdu/uzvārdu? https://prnt.sc/j4ikq8 https://prnt.sc/j4ikx0 Kādēļ tu man raksti, ka es būtu "tavs" draugs. Es samperus par draugiem neuzskatu, kur nu vēl tādus kā "Tevi".
  19. +Vārdu maiņa, bez pieteikumiem. Tas vaitad nav tavs roku darbs? Editā iemetīšu bildīti (atgriezumu), jo mēs ar atgriezumiem tikai banojam un sūdzamies.
  20. 1. Tavs niks spēlē : Curt Collin 2. Administrātora niks spēlē : Chuz Taylor 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Administrātors ieslēdz strīmiņu iekš skype sarunas un rāda savas spējas. Aizsargājot savus draugus un nefilmējot hakerus izvairās no draugu baniem. Tev vēl @Rihards teica, lai tu nefilmējot viņu. Servera Administrātoram nav tādas iespējas "Aizsargāt draugus no baniem", bet tev kaut kādas spešal opcijas, ka tu drīksti nefilmēt un atļaut hakeriem uzdarboties serverī. Pats rakstīji pieteikumā, ka banosi hakerus. Es pats tavu pieteikumu nelasīju, bet nav noteikums tāds, ka tu varētu aizsargāt hakerus no baniem. Ne tā? Skype palasīju tavu rakstīto jeb mūsu saraksti. Teici, ka tev "Uzlauza Administrātoru" , bet kā ta mēs vispār pa skype runājām un tajā momentā pat rādiji "Koplietošanas Ekrānu" ķipa pateiksi, ka tas nebīji tu? :o Nu neizdosies izvairīties no šīs sūdzības. Tu pieteicies par Administrātoru, lai aizsargātu savus draugus no baniem un nesodītu visus pēc servera noteikumu sodu likšanas. Labi, ka es neesu ieberzies tavā dupelī kā daž labs ar ziepēm jau tevi gaida, lai netiktu sodīts pēc visiem servera sodu sistēmām. Lai dievs stāv tev blakus varbūt dabūsi rājienu, bet - tu jau neesi meitene, lai tādu dabūtu. Atceros, ka Raitiņa bija šeit, viņai vismaz tika rājiens, jo meitenes kļūdās.. Nevēlos tevi nomelnot, bet ja jau tas ir izdarīts nav laika atgriezties atpakaļ no sākuma. Dzīvi nevar restartēt kā spēli un visi, kas mani heito ir tavi drauģeļi. ((Diss - 7 uz augšu tulīt būs 100%, jo taisnību pateicu un tā tev acīs kož.))
  21. Es tevi nošāvu? :O Tur otrs tevi nošāva - vidosa 2 personas atrodās +tevi pat nevaidzēja nošaut jo mašīna uzsprāga vai kaut kas tāds. Džips apstājās uz kalna - tika taisīts db žēl ka lauma aizgāja specot būtu uzreiz 7dienas banu noķēruši. Tika taisīts db stāvošais un pēc tam iedomājāties pabraukt atpakaļ, lai novērstu stāvošo (bij jau stāvošais, un mēģinājāt to izsvītrot) Ai ai ai - Pietiks postot ... Gaidām administrācijas lēmumu. ;)
  22. Kā nav stāvoš? Var redzēt ka apstājās džips un tiek šauts. :D Tas 3. punkts iespaido tevi pa nopietno (tu ķipa hakeris neesi vai aptrūkās kredīti?) :D Pārējie punkti vispār kaut kādi bērna prātiņā sazīmēti. Ar 1 lodi tu gribi kaut ko pierādīt? :o Labs. Veiksmi Pat animācija nenoraustijās no tava "šāviena". P.s. Tāda pati sūdzība kā šeit: http://prntscr.com/j3q0g4
  23. Wow, man "HPH".. Kādēļ es neredzu savu ping no tablistes, tajā momentā ka tika šauts? Man tajā brīdī lagoja, jo man ir tāda problēma, ka mēs visi amerikāņi pa skype runājām, un man pings bij virs 100+. Varēšu bana apel uzrakstīt. ;) Nu skaidrīte. Esmu iejaukts, bet neredzu ka man būtu bijis hph. Es pa tevīm šāvu tajā momentā, tev dzīvības neņēmās nost, ko tagad paateiksi? Labi, lai jau izskata aministrātori, btw - visu gta izdzēsu (to pat bana apel rakstīju iepriekš), tu domā, ka es izmantošu kaut kādus "HPH" vai hakus, lai sēdētu zem 365? Guud job. P.S. Jums tur stāvošais db = 7dienas bans. ;) 1 Lode trapita kur atņēmās 1/3 daļa no hp, pārējās netrāpītas. ;/
  24. 1. Tavs niks spēlē : Kurts Kollins 2. Administrātora niks spēlē : Frank Underwood 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Apsveicu ar administrātoru, bet sākās jau tās gudrības. 4. Apraksts par situāciju : Tātad mani ic nodirsa, es tak necietīšu, ka kaut kāds moļetka kaut ko dirš virsu jeb insulto mani. Skrēju uz roleri beigās, ka ielika manu draugu cietumā par to, ka viņš aiztāvēja mani un es šāvu pa Juan Gerkhan un Jay Parker.. Abi no viņiem taisija cs // lamājās .. Bet ko lai saka, administrātors @Presidents - sāk specot beigās, ka tiek šauti šie divi necenzētās personas. Mums ar Nick Martinez būtu jābūt unjailam, ne tā? Kāds sakars no DM? Varbūt uztaisiju quik "/sellgun", lai nošautu šīs personas. Un?? Kādēļ šie nav jailā? Piedod, bet iztikšu bez liekiem apvainojumiem. Ja kāds tevi realitātē nodirstu un lamātos, es risinātu problēmas ar dūrēm. Ja no tava skata punkta, tas bijaa "DM" - okey. Kā teiksi..
×
×
  • Create New...