• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Yano

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Yano

Profile Information

  • InGame
    Yano_Cone

Yano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Tas tavs karš ir domāts tikai Nonrperiem kā tu! Runājot par Billiju - Billijs vispār nezin kas tas tāds rp ir! Domāju kad puse adminu šeit ir vienkārši ielikti vai nopirkti.
  2. Bet vienam tu iemeslā ierakstiji "idiots" tas ari neskaitās?
  3. Lai Billija draugi neizskatītu šo sūdzību!!! 1. Tavs niks serverī: Yano_Cone 2. Admina niki serverī:Vilders, Billy_Mortez un Lexiee_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): Vilders - Velk ārā savu mazo Billy'ju no cauruma kurā Billy'js ir ielīdis! Lexiee_Moore OOCinsult - http://www.bildites....rmy02zu31ey.png Billy_Mortez - Nepatiess JAILS!!! CS,PG,NONRP - Billy! kur tu man saskatiji CS? Dzīvē tu gribi teikt nav tādu mentu kuri uzsāk kautiņus?! Sāc mācīties RolePlay! Policijas automašīnas sver ~2,5t a tavs mocis ~200kg un ātrums ari bija mazs! Lūdzu saki ko man tur rpot? un par to ka ments sola pa muti domā tā realitātē nesaka kāds ments?! Billy beidz tēlot garīgi atpalikušu tīni!
  4. 1. Tavs niks serverī: Yano_Cone 2. Admina niki serverī:Billy_Mortez un Lexiee_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): Lexiee_Moore OOCinsult - http://www.bildites.lv/images/6phn9ouwarmy02zu31ey.png Billy_Mortez - Nepatiess JAILS!!! CS,PG,NONRP - Billy! kur tu man saskatiji CS? Dzīvē tu gribi teikt nav tādu mentu kuri uzsāk kautiņus?! Sāc mācīties RolePlay!
  5. 1.SS - ir redzamas manas 3 komandas! Steigā rakstot 2.komandu uzrakstiju caur /do. Nu atvainojos par nepilnīgu RP, kā nekā esmu jauns spēlētās un katram serverim ir savs rp līmenis.
  6. .... Es būtu braucis prom, bet tu kaut ko sāki IC mūldēt par narkotikām un pēc 15sec sākāt mani dmot!
  7. Labi, vakarā būs video kurā būs redzams, kā es apskraidiju apkārt un neviena cita nebija, kā tikai jūs! Ar /find vienkārši pavēroju cilvēkus ko viņi dara, jo vakar viens bugoja naudu.
  8. Ja nav redzams niks virs galvas tas vairs neskaitās!? Atkal sākās problēmas, skaidri redzams skins!
  9. Lai tiktu ievērota Sodu sistēma. [iG/Forums] 1. Tavs niks iekš serverī?: Yano_Cone 2. Pārkāpēju niki iekš serverī?: Edijs_Tremeks un Linards_Kapurkede 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Edijs_Tremeks - CS,2xQS,DM,MIX Linards_Kapurkede - CS,QS,DM,MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? Edijs_Tremeks un Linards_Kapurkede 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):Ir 1.SS un 2.SS redzams Edija QS|3.SS Redzams DM|4.SS Redzams Linarda DM|5.SS /time|6.SS Redzams DM un MIX|7.SS atkārtots QS|8.SS MIX|9.SS manis noglaināšana un /time. 1.SS - http://www.bildites.lv/images/gmkowzcr97vqbnwmm2m.jpg 2.SS - http://www.bildites.lv/images/y51z43yss47sy2eu1r0.jpg 3.SS - http://www.bildites.lv/images/jpajno9b2d70anwpuf2.jpg 4.SS - http://www.bildites.lv/images/d3xeaa0g32iucgt7w6za.jpg 5.SS - http://www.bildites.lv/images/msjyh1nuca6ovaomw1t.jpg 6.SS - http://www.bildites.lv/images/da5uhuwr5nxeqo1le.jpg 7.SS - http://www.bildites.lv/images/jdcb1dpl522vb4vgrs5i.jpg 8.SS - http://www.bildites.lv/images/05c04q8q3ln92qqb8eds.jpg 9.SS - http://www.bildites.lv/images/mos5dq6u97fcl6nq2gd.jpg No manis administrācija drīkst pieprasīt video skaidrākai pārkāpumu izanalizēšanai! Adminiem kuri neprot saskaitīt! - 60min(DM)+80min(2xQS)+30min(CS)+10min(MIX)=180min jeb 3h!
  10. Izlasi vēlrezi to ko es rakstiju! Atbildot uz šo "Reāli dzīve visus mafijas biedrus dabūt rokās nav iespējams ." nevar dabūt rokās, JO nevar pierādīt! bet ir zināms! izmanto tak vienreiz loģiku!
  11. Viņi bija krievu mafijas biedri un tu domā ka dzīvē ments kura iecirknis atrodās 500m no viņu hooda nezinātu?!
  12. Vakarā būs video un tad tev nāksies skatīties situāciju no paša sākuma, kā noziedznieks izturējās un ar kādām komandām atbildēja pret manējām!
  13. 1. Tavs niks serverī:Yano_Cone 2. Admina niks serverī:Daniel_Frake 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 1.SS - http://www.bildites.lv/images/9vqk97ytdh9kkscr9w.jpg 2.SS - http://www.bildites.lv/images/ngyhaszunsityhm89wf.jpg 3.SS - http://www.bildites.lv/images/mwyiox09n4adf8ud5l.jpg 4. Apraksts par situāciju. - Es spawnā dzinos pakaļ noziedzniekam ar RP, bet paviršais administrators Daniel_Frake ielika jailā par CS! Pieprasu unjail! No manis administrācija drīkst pieprasīt video skaidrākai pārkāpumu izanalizēšanai!
  14. Basko! Nemaz nemēģini aizvērt sūdzību! Šo sūdzību nekaunīgi Basko pats aizvēra! - http://www.samp.lv/index.php?/topic/24208-s%C5%ABdz%C4%ABba-basko/ Tad es viņam teicu lai ver vaļā sūdzību, bet viņš man atbildēja šādi - "Taisi to cits admins aizvērs. Ko tu pisies te ? Sūdzības katrs admins izskata pēc saviem principiem neraudi." Ja viņam ir taisnība tad ievediet mani skaidrībā kam ir domāts šis - Sodu sistēma. [iG/Forums] Un ja šie noteikumi attiecās tikai uz vienu adminu, tad kam viņi vispār ir vajadzīgi?! Tāda sajūta ka samp.lv admini ir katrs par sevi! Dēļ tā būs vēl un vēl domstarpības! Es pieprasu lai šo sūdzību aizver personīgi pats servera īpašnieks! 1. Tavs niks serverī: Yano_Cone 2. Admina niks forumā: Basko 3. Pierādījumi (Screenshots/Video):http://www.samp.lv/i...a-5-apsūdzētie/ 4. Apraksts par situāciju. - Servera administrātors Basko neievēro Sodu sistēma. [iG/Forums] Basko iespējams ir žēlsirdīgs cilvēks, bet dēļ tā nedrīkst neievērot noteikumus! Lūdzu lai šo sūdzību izskata kāds augstākstāvošs administrators un brīdināt Basko par noteikumu neievērošanu!
  15. Antivīrusi ir domāti biroja datoriem.
×
×
  • Create New...