• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

MickeyMouse

Lietotājs
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About MickeyMouse

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    samp.lv KickBox Utt.
  • InGame
    Edgar_Blade

Contact Methods

  • Discord
    edgars1230123

MickeyMouse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Edgar Blade 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ken Spinner 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad naksniņā braucu uz Rixx_Weeb izsaukumu,piebraucu pie tā.Kā pēkšņi Ken's Spinner's mani sāk dmot. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Video - http://youtu.be/uJ1HtrE9kB0
  2. Hmm,atvainojos par double post,bet man ir tāda sajūta,ka adminiem ir pilnīgi pajāt par šito visu.....
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Edgar Blade 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Trake Roberts,otram paveicās,ka viņa niku nepiefikseju. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Piebraucu pie dz.s kur tas prkings.Sadzirdu ka šaudās,pastos augšā sāk cardmot mani.... 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. TC! Video Nevar normāli ielikt Youtubē! Razoram ir SS,tur viss ir detalizēti!
  5. Piekrītu! Tagad uz doto brīdi renderoju viģiku,kā arī likšu vēlvienu sūzību par viņu! Jau ar vidaku P.S Edgar_Blade Man ir tāda sajūta,ka adminiem ir pajāt uz šito
  6. Rm's karo par fermu ar miniguniem ppc ne?

    1. Kāpurķēde

      Kāpurķēde

      Tas bija zigis ar saviem acc :$

  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Edgar Blade 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mike Kimmy 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Reku čatlogs,bet pirms tā.Prasīju savējam lai iedo wepus,pamanu ka sfpd atbruac,pieeju pie tā..Reku viss detalizēti : [22:30:31] - Mike_Kimmy: a? [22:30:32] - Edgar_Blade: piss taisni! [22:30:36] - Mike_Kimmy: Te bija bandīts [22:30:38] - Edgar_Blade: nesaprati! [22:30:39] - Mike_Kimmy: Dzinos pakaļ [22:30:41] - Edgar_Blade: kastrēt vajag?! [22:30:44] Mike_Kimmy iedarbinaja dzineju [22:30:47] Administrators Hariss_Vilders kikoja Jhonny_Urod. Iemesls: lol [22:30:48] - Edgar_Blade: pa labam,vai pa sliktam lasies (Viņš aizbrauca prom,pēctam sāka mūs dmot.Mēs pretī ) [22:30:55] Administrators Hariss_Vilders kikoja Snicky_Gandonovich. Iemesls: lol [22:31:14] - Mike_Kimmy: Lohi (PG Kad mira,teica frāzi,superīgs cilvēks,kurš mirstot vēl paspēj pateikt - Lohi ) [22:31:15] - Edgar_Blade: kuņa bļē [22:31:18] Kyle_Madman iedarbinaja dzineju [22:31:19] Mike_Kimmy uzvilka jums rokudzelzhus (Un Te nonrp) [22:31:19] Mike_Kimmy uzvilka rokudzelzhus Edgar_Blade [22:31:20] - Edgar_Blade: tpu na ķebja! [22:31:22] Zinu var sutit ik pa 2 sekundem! [22:31:24] Mike_Kimmy atnema jums ierochus (Vēlviens nonrp! ) [22:31:26] Edgar_Blade paskatijas pulksteni 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): rek būs tev ss - http://www.bildites.lv/images/eh8vzu2aamb4unwb3jen.png Bildē nav redzams,kā noņemj licensīti....Bet chatlogs not fake.
  8. Umm atvainojos ka te postoju,bet tiktiešām tas viss notika manu acu priekšā,tik nēesmu kadrā.
  9. Ummm,sāksim ar to,ka izrakstīju vienam ar rp sodu ,kā nedz ne no kurienes tu uzroies ar deagle un sāc mani dmot,ko man citu darīt,kā dmot pretī! NONRP PRET NONRP!
  10. Atvainojos,ka te postoju,bet krishjanim jau ir viena sudziba no manas puses ^_^ Tākā double jail
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?:Edgar_Blade 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Krishjanis_Megnis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad lieta tāda,daudzi mafijozņiki un bandu biedri vakar iebruka domē,protams ka armija evakuēja to no pilsoņiem.Taču Krishjanis_Megnis kā nekā nebijis vienkārši nostājas pie domes sakot ka nevar pamest to,jo bendzins beidzies.Es viņam ar rp teicu,ka domē notiek terroristu iebukums,šis man pretī saka "Man 0 bendzina" ,es ar rp sāku atskaiti,notēmēju uz to,bet šis sēž savā huntleya ka sēdeja.Kad nošāvu to,biju šokā! San andreasā uzradies tāds mironis,kurš tieši kad mirst var pateikt "lohi" 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): SSos viss ir redzams 1. http://www.bildites.lv/images/bq8k227rva3jcann74ml.png 2 .http://www.bildites.lv/images/olfzb7na3t7dnrd3mev.png P.S. Real life parasts pilsonis pat tuvumā īstam karavīram pieiet,kurnu vēl ģenerāļa palīgam.
  12. Atvainojos ka šeit postoju Taču viņš to rakstīja OOC čatā muļķīt OOC čatā var prasīties bandā....
  13. jaliek jaila vinjshs,vai visp uninvite no LSPD,jo vinam ir tikai 2.lvl ,un jau LSPD
  14. ++ vins man vel draudeja nonjemt tiesibas,ja vinam kko izdarisu
×
×
  • Create New...