• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pinguin

Lietotājs
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Pinguin

Contact Methods

  • Discord
    Levvvvv

Profile Information

  • InGame
    Jay_Westwood

Pinguin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. 1. Tavs niks serverī: Jay_Westwood 2. Admina niks serverī:Billy_Mortez 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.samp.lv/index.php?/topic/25787-sudziba-ralfs-lemon/ 4. Apraksts par situāciju. Tātad, aizstaisīja viņš sūdzību, kur skaidri un gaiši var redzēt kā spēlētājs Ralfs_Lemon pārkāpj vairākus noteikumus kurus es uzskaitīju sūdzībā, viņš neko necenšoties izskaidrot, kā ,piedodiet, atpalicis cilvēks pasaka - Neko nevar saprast - NEKO NEVAR SAPRAST? Watafāk vecīt? Tur viss ir skaidri un gaiši parādīts, ja nemāki pildīt savu darbu, ej prom un ļauj to darīt kādam citam..
  2. Nu tad pierādi to, ar tukšu runu rakstīšanu nepietiks.
  3. Pierādi to, ka viņam bija Deagle, tukša runāšana tev neko nedos.. Vajadzēja ar f8 nofočēt to.. Pagaidām tev nekas nespīd..
  4. Bet sūdzībā ir teikts, ka tu Avoid RP un PG taisīji, tātad tu esi vainīgs, noteikumus iemācies..
  5. Mēs Rpojām viņs busā, čalis uztaisa PG, Avoid RP un tad izkāpj no mašīnas un novāc mani, normāli ne? Ja arī es ņemu viņa busu, tas nenozīmē ka viņš drīgst taisīt DM..
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jay_Westwood 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ralfs_Lemon 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM, AVOID RP, PG, tātad, es noerpoju kā ieduru nazi kaklā viņam, bet viņs neko neatbildēja, tad pēkšņi ar RP no busiņa aizmugures izvilka m4, kvai Rply bija sadurts, un beigu beigās vēl Nodemoja mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Ignorē pēdējo bildi no beigām, un galeriju skaties no beigām - http://imgur.com/WWsi0uA,UfOjA5U,w1BtQEQ,CTM6fRa,KV1B966,kUvGABv,5N1uUDK,qKFTGhW,5VJvhem#8
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jay_Westwood 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Kalvis_Steez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CAR DM, MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika? Kalvja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Te bija Mix Un Te Car DM -
  8. Tas nenozīme to, ka tu man vari uzreiz šaut nost, tev bija jāerpo ar mani, nõõbs.
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jay_Westwood 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Black_Simon 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM, es tikai iegāju viņa mājā lai paprasītu vai var bandā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Black_Simon 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Rekur video, (( Uzliekat labāku grafiku, tad nikus redzēsiet ))
×
×
  • Create New...