• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tonyz

Lietotājs+
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

About Tonyz

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Tony Hamilton

Recent Profile Visitors

3,346 profile views

Tonyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputation

  1. 2. Ja tu izbugojies no jail tad tev ir Jail SKINS! Jailbug ir bans ! 3. Ir jaiekļaujas sodu sistēmā !
  2. Don Lorenzo Andrew Williams 1.Šeit notika terra un viņa draugs Mack Makaveli lietoja palīgprogramas un paprasīju viņam kapēc viņš viņu nebano un viņš man atbildēja šo http://www.bildites.lv/images/casumnz6j0skf9h1hosa.png 2.Tad Grove Street bandas biedri braukāja ar bandas automašīnu un bija nomainījuši krāsu TAJ ! (Skataties CHATA) Pajautaju vai viņam vienalga par to ka viņš maina krāsas viņš atbildēja - http://www.bildites.lv/images/v0ixjaosibx9u7d4y5sq.png Skataties chata http://www.bildites.lv/images/9q5m6se98milq11x2ct.png 3. Kārlis Thompson , Andrewa čomelītis kārtējais . Tika iejeilots par CR un viņš jau āra no CIETUMA ? http://www.bildites.lv/images/xjkgmamfx2uwi7aw3wt.png Tad viņš gribēja uztaisīt SAVE un piesegt VISU! http://www.bildites.lv/images/rq1t8bhao5k8rkx36cet.png Tad viņš ielika viņu atpakaļ par to pašu pārkāpumu CR. Un viņš viņu iesēdināja uz 30min Pats tā uzrakstīja http://www.bildites.lv/images/40kpkzedmmijm3s4gdzn.png ,bet ChickenRun - skriešana zig-zagā, ar šādu skriešanas palīdzību ir lielāka iespēja izvairīties no šāvieniem, kas ir aizliegts. Cietumsods sākot ar 40 minūtēm un beidzot ar 80 minūtēm!
  3. *** iepostošu , http://www.bildites....g6c2z0ksm6n.png tas bija par to kad /f chata viens sāka spamot lai dod prēmiju. Un čalis sajauca čatus.
  4. Tony Hamilton Maak_Taison Mix http://www.bildites.lv/images/o1nb4puevhhw9cb3gel.png
  5. Hakeris palīdz terrā un 1vl un atrodas bandā. Tony Hamilton Sergeja_Paligs http://www.bildites.lv/images/x09xj7vxuzsuzyxbepp.png
  6. Tony Hamilton Kazimirs_Stas DM http://www.bildites.lv/images/jupfix13rk5a36d67us6.png
  7. Tev pašam reāls Cs , tu man vislaik saki kad tev ss ir par mani kādi 5 . Tu esi z51 tev pašam arī kautkas ir jadara nevis vislaik jaliek sūdzibas. Par tēmu - Es ar Tito devāmies ekskursija piesējam moci pie jumta un piestiprinājam , es viņam uzsēdos virsū un devāmies extrēma braucienā .
  8. Tony Hamilton Jamal McCoy Occ insult http://www.bildites.lv/images/kz83cd66jkdzg8kkuaa3.png
  9. Karoč man Potiņš saka kad tas buffalo ietriecas viņa bulletā tad viņam tas esot bijis taka virsū. Es par šo neatbidu.
  10. Tony Hamilton Mike Dailey http://www.bildites.lv/images/ehao1wosugdg2jl81rk.png OCC insult
  11. Jay's vel bija līderis , mēs no rīta paspelējām dabujām 2 terras , pectam pārdevām. Nekādus noteikumus neparkāpam.
×
×
  • Create New...