• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

COLT

Lietotājs+
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

About COLT

  • Birthday 02/03/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Travis_Colt

Contact Methods

  • Discord
    _

COLT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Travis_Colt 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Alex_Price 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:SMSspam+SMSmix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=l33ji025d60w1cmixdmx.png
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?:Travis_Colt 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Garry_Medisonn 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:es šo pirmo reizi mūžā redzu, bet viņš mani jau pazīst, karoč MG 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?:Travis_Colt 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Lawrence_Darley 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:nonRP /invite no attāluma 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Iemācies ar pieturzīmēm rakstīt, citādi saprast ir grūti tavu rakstīto... Par tēmu: tajā ss neredzu DM, man liekas, ka redzēju tevi ar /animlist čakarējoties.
  5. nav ko pirkt bugotas masinas, pats drosakais variants ir no salona ;)
  6. atradu labu skaidrojum vardam ''SWAG" :D Secretly We Are Gay

    1. COLT

      COLT

      par tadu grupu gan neko neesmu dzirdejis...

  7. čota liekas, ka gribi 200k izkrāpt, neizdosies+tev nav pierādījumu, ka tāda nauda bija un 200k nav tā vērti, lai sūdzētos par serveri, saprastu ja runa būtu par kādu miljonu.
  8. anticheat te vienmer sudus taisa, 100punkti, ka tev nebija jegas kautko raksit, sadu atsaucibu esmu agrak izjutis
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?:Luke_Hobbs 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Niko_Kandalee(mainija vardu uz Kendrick_Jeff) 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CS, deagle prominadee 4. Kā vainas dēļ tas notika?vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?:Luke_Hobbs 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Jack_Riddle 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Death Match, Spawn Kill 4. Kā vainas dēļ tas notika?vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...