• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Pedro

Lietotājs
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Pedro

Profile Information

  • InGame
    Pedro_Gonzales

Pedro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Da labi, ingorējiet, tad kad kāds admins kautko patiešām ir izdarījis nepareizi tad visi admini klusē un neliekas ne ziņas.
  2. 1. Tavs niks serverī: Pedro_Asfalts 2. Admina niks serverī: Mark_Scofield 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Tātad, bija tāds gadijums ar policistu Valera_Poncikovs, kur es 2x veiksmīgi aizbēgu no viņa, viņš nemaz man neuzlika zvaigznes. Vēlāk es priecīgs braucu tālāk un BAM! Marks mani teleportēja pie sevis, kur arī atradās Valera. Es galīgi nesapratu kas noticis, domāju ka kāds hakeris teleportēja mani, apjucis čatā redzu kā Marks uzraksta "Nu ko puis" "Pārkāpjam noteikumus?" Es biju tā apjucis, pēc dažām sekundēm pamanīju, ka pats Marks ir mani teleportējis pie sevis. Tātad es prasīju kādēļ viņš tā izdarīja. Neatblidēja un ielika cietumā par RPavoid. Es biju apjucis ar to teleportēšanās lietu, ka aizmirsu par RP lietām, ka man jāizkāpj no mašīnas. Man ir jautājums- vai tā teleportēšana vispār ir atļauta? Es tak atceros es vienreiz aizbēgu no policista, viņš man iedeva divas zvaigznes par bēgšanu un vēlāk viņš mani noķēra un man iedeva soda kvīti. Drīzāk Valerai kautkā sanāk Rpavoid, JO viņam pašam mani bija jāapstādina un jāiedod soda kvīts, vai jāliek cietumā, nevis kā Marks mani teleportē un viņš mani itkā apstādina. Pietam, liekas, ka Valera sastāstīja pasakas Markam. Negribu, lai kāds tiktu cietumā bet gribu pats tikt ārā un neizniekot 10800 sekundes no manas dzīves. Mark, ja tu šo lasi, izkaidro kādēļ teleportēji.
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Pedro_Asfalts 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Edijs_Tremeks 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad, pēc kāzām es biju ārā darīju savas lietas, skatijos uz mašīnu. Redzēju kā Edijs mēģināja nošaut vienu cilvēku, bet ar savu nepārspējamo šaušans prasmi nošāva mani(iespējams netīšām). Tiklīdz mani izārstēja es piegāju pie viņa un aprunājos, pēc aprunāšanās viņš izvilka ieroci, bija gatavs šaut, es savas drošības pēc izdarīju to pašu, bet nešāvu. Edijs mani nošāva, vēl pietam nosaukāja mani par geju. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): *Piedodiet, ka nav SS, bet chatlogs.*
  4. Piedodiet, nepareizi kautko izdarīju. varat dzēst ārā šo rakstu.
  5. 1. Tavs niks serverī: Pedro_Gonzales 2. Admina niks serverī: Vadims_Frenk 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=gj9f06b0p0by5prpk7no.png 4. Apraksts par situāciju. Tikko nopirku māju.Vēl nav mašīna, tāpēc skrēju līdz skeitparkam pakaļ ritenim. Kautkur pusceļā bez nekāda iemesla no San Yon Yi mani izkiko Vadims_Frenk, vēl nav panelis onlainā, lai mani pieņemtu atpakaļ organizācijā. ***Es vēlāk atcerējos, ka es varu ielikt sūdzību forumā, tapēc nav in-game screenshots.
×
×
  • Create New...