• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

- Diablo -

Lietotājs+
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

About - Diablo -

  • Birthday 02/02/1998

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Diablo_El_Padre

Contact Methods

  • Discord
    privāti PM .

Recent Profile Visitors

271 profile views

- Diablo -'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jake Zambrotta 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: sms mix . ;c 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Roberts Ozols 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult . 4. Kā vainas dēļ tas notika? - hujzin . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rayan Mcloid. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: kautkas par bugošanu un ooc insult . ; cc 4. Kā vainas dēļ tas notika? - hujzin . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: divi pārkāpēji . 1 Taylors Khalifa . 2 Steew Wegass . 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Taylors - CS - ierocis spawn`ā . Steew Wegass - smags Ooc insultc . 4. Kā vainas dēļ tas notika? - hujzin . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1 . Taylor Khalifa . 2 . Steew Wegass . Noteikumi! Sūdzību sadaļa var postot tikai pārkāpējs , cietušais , administratori , un ipašnieks! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzību sadaļā kategoriski aizliekts lietot rupjus un aizkarošus vārdus! Par noteikumu neievērošanu +1 WP Sūdzības obligāti jābūt gan /timestamp , gan /time kopā! Savadāk sūdzība netiks iszkatīta!
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Barniijs Gumballs , 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: kurš normāls cilvēks RL kliegtu '' menti *** '' no mašinas ? TAS JAU CS un PG . 4. Kā vainas dēļ tas notika? - hujzin . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Gedwill Quatros vai kā tur . 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: uztūnēju čalim auto , ieliku slud ka pārdodu māju , braucu satikties ar viņu uz skeitparku , a tas padonaks bļe uzmet 6 zvaignes . -.- lašonakam acc atņema , tagad varonis ? huiņa ne varonis tu esi Gedwill . 4. Kā vainas dēļ tas notika? - tā slimā ! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Arturs Tels 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Normix braucu uz tūnētavu , šis izskrien priekšā , aptur mani , jo viņā mazliet ietriecos , paprasa tiesības , visu ar rpē izdaru , iedodu tiesības un viņā teikums / me saplēš tās un atņem tiesības , un aizbrauc laimīgs . pi#pis tāds . -.- 4. Kā vainas dēļ tas notika? - tā slimā !Q 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. varbūt es iesitot varū tevi nogāst zemē ? ne ? ;d esmu spēcīgs bet anyway , es iesitu vienreiz netišām ar kreiso peles taustiņu , jo sajaucu , un tad ar labās nogāzu tevi zemē. zinu rakstiju ka pagrūžu , bet rakstiju ka ar abām rokām , varbūt tu nenoturēji līdzsvaru un nokriti ? pēc tam gribēju jau rakstit / do nokriti , bet saņemu jail`u . ;d
  9. 1. Tavs niks serverī: Marko Rose 2. Admina niks serverī: Hariss Vilders 3. Apraksts par situāciju. čiliņā stāvēju spawn ar mahu , tad Hariss ar joe madman ielidoja spawn , sasita manu mahu un es pēc brītiņa gāju skaidroties , kas par huiņu , protams uztverot to kā IG iemeslu . tad viņš ignorēja , ar rp`ē visu čiliņā uzrakstiju , scrreen vel redzam ka pagrūžu ar rpē . Iesitu viņām tā ka viņš nokrīt un gribēju jau rakstīt /do nokrita ? bet saņēmu jail`u , ahh . Harīt netrako . ;33 4. Pierādījumi (Screenshots/Video):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: steew vegass . 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: nonrp rokudzelži , un pēctam MG zvaignes , tikai zvaignes nevar redzēt 4. Kā vainas dēļ tas notika? - nezinu . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?: Marko Rose . 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mark Ogre 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CP , NONRP , DM . 4. Kā vainas dēļ tas notika? nesinu . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://failiem.lv/u/viqddoj
  12. SAMP.LV Sūdzību Paraugs Par noteikumu neievērošanu, tu vari tikt sodīts. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Ross_Creator 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Trake_Roberts 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: JAIL PHONE , MIX PA TEL . ;3 4. Kā vainas dēļ tas notika? hujzin . 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Virsraksta paraugs [sūdzība]-Pārkāpēja niks : piemēram [sūdzība]-Deivid_Moore ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
  13. SAMP.LV Sūdzību Paraugs Par noteikumu neievērošanu, tu vari tikt sodīts. Sūdzības rakstīšanas paraugs 1. Tavs niks iekš serverī?: Ross Mason . 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Lee Ramirez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CP , NONRP , CARDM , CS , DM . ;3 4. Kā vainas dēļ tas notika? tā pajoļa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Virsraksta paraugs [sūdzība]-Pārkāpēja niks : piemēram [sūdzība]-Deivid_Moore ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
×
×
  • Create New...