• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

bomži

Lietotājs
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bomži

  1. Davaj sarunāts, gaidu. - un tas ka jūs tur neesat pierakstijuši , tā jau nav mana vaina.. tā jau ir jūsu neizdarība..
  2. Nu tas otrs wārns značit forumā nav ierakstīts, bet man spēle marks uzmeta. Bļ# , esmu jau biijsi banots, bet viņš mani atkārtoti nobano ! Rekur vell ir BRĪDINAJUMS [ 1] to man iedeva Marks spēle
  3. Tieši man par šo , uzmeta 1 wārnu serverī Mark's , un Marks uzmeta uz 3 dienām par šo ! es nezinu kapēc viņš nav atzīmēts !!!!
  4. Kā lai es zinu ? Mani Marks bija jau uzmetis šo banu, vell Harim prasiju kapēc man rāda 3 dienā vell banu !!!!
  5. 1. Tavs niks serverī: Rimants_Khalifa 2. Admina niks serverī: Jason_Readler 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Šo banu esmu jau sen atsēdejis bļ# , Jau MARKS BIJA UZMETIS ŠO BANU.!!!!!
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Rimants_Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nill_Kenter 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Ryan_Max_Black / Drauga profils. 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Video redzami. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad braucu , šie sāka šaut, tad jau apstājos un prasts DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - to g#ju 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=TYSE4y3AgBU&feature=youtu.be
  8. zajeb** , cerēju ka šodien jau bans beigsies, bet vell diena jāgaida. -_-

  9. kāds pa 2,2m negrib nopirkt unban? : D 1diena jāgaida līdz unbanam :D

  10. vell viena diena, un back serverī . :D

  11. vell viena diena, un back serverī . :D

  12. tagad normāls pohmels.

  13. es bļ# no Ogres

    1. darkijs <3 mpsa best
    2. Gipsy

      Gipsy

      Esmu lisais Aiviks no Madonas!

  14. es bļ# no Ogres

  15. vaiii, manējie tevi heito mazais gejuci : $ tak aizej paraudi tagad mazais.
  16. Tev izskatās ka es raudu, vienkārši vetsīt , sākat jau just ka zaudējat , pasaucat hakeri, šis iznes vairākas reizes mūs visus , un tera jūsu. #gudlak Tālak lai admini lemj, vari vairāk nepostot varoni.
  17. Un tu vari pasēdet jailā , 140k uz rokas.. ar maisu apkārt staigā ?
  18. itkā ne ? - nav diemžēl video, bet visa banda to rēali var pierādit, mēs bļ# piespamojām pilnu report, protams admini izslēguši čatu , un pēc teras tik sāka kikot arā to hakeri.. tagad netaisies ķip atmaskoties ka tas hakeris nebij. -_- vetsīt esi godīgaks.. ;)
  19. karoč vetsīt, afk terā tāpec ka SA;MP biš ielagoja , jo modi dahuja , un jūsu hakeris bļ* teru pisa arā, un tāpat paņēmat teru, ko tu vell raudi te ? P.S tak specjāli tik īsu video filmēji, lai neredzētu ka Hakeris jums palīdz ?
  20. 3 sekundes? čali viņš līdz teras beigām sēdeja, kā skrīnā ir redzams 60 sekundes, mani ar DB 3x nošava, es vell paspēju iebraukt pēdejas sec terā, un attkal ar DB nošāva un tera zaudēta, nefantazē čali ka 3 sec.
  21. vajdzētu pat banānu iedot, jo tā visu teru sēdeja un tāpec arī zaudējam .
  22. 1. Tavs niks iekš serverī?:Rimants_Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Dominick_Vendetta 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Taisam wepus fabrikā , pēkšņi MG 3 zvaigznes , un saņēma visi mani biedri 3 MG zvaigznes. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...