• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

gusiks

Lietotājs
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About gusiks

  • Birthday 04/01/1915

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    samp.lv, dzīve :D
  • InGame
    Andrew Evans

Contact Methods

  • Discord
    gusis113

gusiks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Sudziba par speletaju. 1. Tavs niks iekš serverī?: Aiden Evans. 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Valters Skapis. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1) http://www.bildites.lv/images/xzwvjdszqb3885hrqe6y.png P.S. Atvainojos par gramatiku(neiet garumzimes/mikstinajumzimes).
  2. Sudziba par speletaju. 1. Tavs niks iekš serverī?: Aiden Evans. 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Trevor Mayer. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1) http://www.bildites.lv/images/6q0d5t7fc02jwfota3v.png P.S. Atvainojos par gramatiku(neiet garumzimes/mikstinajumzimes).
  3. Sudziba par speletaju. 1. Tavs niks iekš serverī?: Aiden Evans. 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Krisjanis Noviks. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1) http://www.bildites.lv/images/svmd4gavjj2ibddpo3rz.png 2) http://www.bildites.lv/images/yp0u755k17vgicc912o.png P.S. Atvainojos par gramatiku(neiet garumzimes/mikstinajumzimes).
  4. Sudziba par speletaju. 1. Tavs niks iekš serverī?: Aiden Evans. 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Michel Pellkan. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1) http://www.bildites.lv/images/lgh34v2zafv9gwzuhpn.png 2) http://www.bildites.lv/images/f03uioigzequ70gbf7j.png 3) http://www.bildites.lv/images/y1os8estm71uwjraf990.png P.S. Atvainojos par gramatiku(neiet garumzimes/mikstinajumazimes).
  5. SŪDZĪBA PAR SPĒLĒTĀJU Micheal Shoter! Viss aizsākās jau agrāk, tik daudz ko stāstīt ka pat negribu! Tāpēc es vienkārši iemetīšu sūdzību! Kroč viņš ir galīgs lūsis , taisa: SMS spam+OOC insult! Rekur skrīni ar /timestamp un /time (Kroč tur ir 5 bildes): Links: http://www.bildites.lv/viewer.php?file=38nbwbpxix0ye4qtdxtn.png Būtu ļoti pateicīgs ja šo apdāvināto indivīdu nobanotu uz 2 dienām, jo viņš nenomierināsies! (Nevis tikai uzrakstot apakšā, bet patiešām izdarot ) Paldies par sapratni!
  6. es tikai temeju kristaps sikais zhurka izmantoja izdevibu ka chalim maz hp un noreportoja... tadi jau saja serv visi
×
×
  • Create New...