• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

World's

Lietotājs+
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

World's last won the day on April 26 2014

World's had the most liked content!

About World's

  • Birthday 04/11/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Antarktida
  • InGame
    Jon_World

Contact Methods

  • Discord
    -

World's's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_World 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Calvin_Taylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Gaja afk,lai nozagtu musu terru 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/cijkof3gvquc9vp7pkmf.png http://www.bildites.lv/images/ut8a5gnmg8wtwzqx1vth.png
  2. Vins mani apsaukaja IC. Labi,neliksu uz ilgu laiku,jo tauta maz. TC.
  3. 1. Tavs niks serverī: Jon_World 2. Admina niks serverī: Norelly_kquerl 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/6pktdr14hz09rjhm0mex.png 4. Apraksts par situāciju. Ieliku vienu cali jaila uz 7200 sec. Ieliku vinu cietuma,jo vins temeja uz policistu un rupji mani nolamaja. Gaidu paskaidrojumu!
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_World 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maris_Zvirgzds 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Kartejais lohs,kurs nodirs mentus,a pectam taisa logout! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - vina debilisma pec. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Ir!
  5. Es neatbildu par saviem kolegiem! Pats nekad nelieku ''MG'' zvaigznes,vienmer izerpoju situaciju. Beidz postus krat.
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_World 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jack_Taylor_Ross_Owens 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Screen var visu redzet. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vinu stulbuma pec. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Ir! Turpiniet D'mot,redzesiet,ka aizvien mazak speletaju seit uzturesies! Novelu jums but gudrakiem. Matiss,beidz izmantot savu stulbo acc sava laba. Vakar redzeju,ka 3 Cilvekus no rifam izlaidi.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_World 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jet_Stark 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix+Logout aresta laika,visu screenos var redzet! 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Gan,gan!
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_World 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nauris_Kudrjavcevs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Screenos visu var redzet,nav ko lieki spriest. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viina stulbuma 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. :DDDDDDDDDDD Nevajadzeja apkaunot sevi.
  10. 1. Tavs niks serverī: Jon_World 2. Admina niks serverī: Antony_Miller 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/images/eacyhxpieatfex1wzbs1.png 4. Apraksts par situāciju. Sekoju jums,lai parbauditu ka jus stradajat. Kapec tu man saki,lai es braucu prom,pietam vel ooc cata? Prosta tev uzdevu jautajumu ooc (Slims?). Manuprat, tas nav ooc insult. Es jau tevi nenodirsu,vai tamlidzigi,vienakarsi uzdevu jautajumu. Piedod,ja aizvainoju. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn savā
  11. Kad ooc insult? Tas nav domats par tevi! Tak neraudi.
  12. Maksimala summa ko var R'pot ir 500k,taka banu gaidi tu! Es tev saku,sudigs tev RP. Butu sakarigi R'pojis,sikak izskaidrotu savas darbibas utt. Tu man te nedirs aiz ekrana,ka esmu siks krancis utt! Nemaki uzraksitt topiku pec parauga? Cerams,ka tev iedos 1 wp par apvainosanu. Nav jegas ar tevi strideties,jo izskatas,ka neesi pietiekosi gudrs Cilveks.
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jon_World 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jackiee_Mortez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DB no staovsas mahas. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...