• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

blaine.

Lietotājs+
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Social Info

1 Follower

About blaine.

  • Birthday 11/30/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Blaine Hernandez

Recent Profile Visitors

2,179 profile views

blaine.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. Vēlējos jau laicīgi teikt, kamēr ir iespēja ienākt online, lai veicas jaunajam mēram ar domes vadīšanu un lai ir daudz interesantu ideju, ar kurām pacels šo organizāciju! 

     

    Paldies arī balsotājiem! Priecīgus svētkus visiem! :)))

    1. Show previous comments  5 more
    2. blaine.

      blaine.

      @dev Tā jau ir paša izvēle un vairs ne mana darīšana ar to, kas tālāk notiks. :)

    3. JackeyMAD

      JackeyMAD

      Ai netēlo ka pox gnj sirsniņa sāp ka netiki. Nevarēsi cv ierakstīt kad vadiji domi sampā.

    4. blaine.

      blaine.

      @JackeyMAD ir jau agrāk vadīta ;)

  2. POTW#4 - pirmdien

  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī? : Daniels_Leiba 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM'oja cilvēku kamēr es viņam pārbaudīju Rp... 4. Kā vainas dēļ tas notika: Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Peter_MCLoy 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: "2" spams dzelzceļā stacijā 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. ++ Audio ir darbs un ģimene un šaubos vai samp.lv viņam pietiek laika .
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maris_Kalnins 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika? viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Vika_Sukataja 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braukā visapkārt un reklamē aizliegtas lietas . 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jack_Lion 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MIX (P.S. taisu sūdzību par vakardienu) 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: General_Lee 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM pieņemšanas laikā . 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Harry_Lanchester 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Aizbraucu pie bankomāta, nepaspēju pat nokāpt no motocikla ka šis jau šauj, īsāk sakot DM ! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. Moderātori jau to zina, pats lakijs (tagad S1CK) kas mani nobanoja zin ka man ir jauns profils + Hariss Vilders arī - pats viņam teicu . Stāsts tāds - biju baigi sastresojies uz samp ka to vienkārši izdzēsu . Pēc kādas nedēļas nodomāju atdot savu profilu par velti, ja nu kādam vajag. Neilgi pirms tā jau biju pārdomājis šo rīcību. Nekavējoties izdzēsu status updade kur bija rakstīts ka atdodu profilu bet, laikjs jau paspējis banot. Taisīju jaunu profilu jo atkal vēlejos normāli uzsākt spēlēt + esmu pierādijis ka vēlos normāli atsākt spēlēt iegūstot līderi Veselības Ministrijā kur līderim ir jābūt ļoti aktīvam. Tādi mani izgājieni vairs neatkārtosies tādēļ cerēšu ka mani atkal nenobanos...
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Janka_Jonny 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Hayden_Cade_Vance 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ozols_Roberts 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mixoja spawnā 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...