• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Džobijs

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Džobijs

  • Birthday 07/06/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Grant_Bowtie

Contact Methods

  • Discord
    dzhobuks

Džobijs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Tavs segvārds serverī: Grant_Bowtie Pārkāpēja segvārds serverī: Mike_Prece Detalizēts apraksts - mg stars Kā vainas dēļ, tas notika? viņa Pierādījumi:
  2. Tavs segvārds serverī: Grant_Bowtie Pārkāpēja segvārds serverī: Harry_Microlab Detalizēts apraksts - dm,qs Kā vainas dēļ, tas notika? viņa Pierādījumi:
  3. Tavs segvārds serverī: Grant_Bowtie Pārkāpēja segvārds serverī: Allew_Howard Detalizēts apraksts - CS, 2x DM,QS Kā vainas dēļ, tas notika? viņa Pierādījumi:
  4. Tavs segvārds serverī: Grant_Bowtie Pārkāpēja segvārds serverī: Norberto_Kona Detalizēts apraksts - QS, MG STARS, CS, DM Kā vainas dēļ, tas notika? viņa Pierādījumi:
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mey_Gipsoon 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DMO tālbraucējus, mix, ooc insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Vēl kaut ko dirsa, ka ir visiem adminiem draugs, ka neliks cietumā, un viņam vēl esot 90miljoni... Ja vajag skrīnu, prasat. (:
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Zintis_Dericans 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Rimants_Khalifa 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:DB 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Martins_Jesevics 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CP 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rey_Fortess 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): EDIT 1. Tavs niks iekš serverī?: Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Andrejs_Kalvaa 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=6sst3o7vc64frxhoibiq.png
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Aleksandr_Abranov 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM, CS, QS. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks serverī: Daniel_Franko 2. Admina niks serverī: Hariss_Vilders 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Hari, pastāsti, kāda velna pēc tu man noņēmi visu manu sakrāto naudu, kas bija gan uz rokas, gan bankā? Gaidu paskaidrojumus.
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Daniel_Franko 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mathew_Taylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CP 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): P.S Neskatieties uz naudu, vakar pārdevu "Sultanu" par 1.1M, vēl neesmu paspējis ielikt bankā.
×
×
  • Create New...